8 Cilvēki No Kuriem Izvairīties Festivālos

Festivālu sezona ir tās viducī. Lūk daži personāži no kuriem ir jāizvairās visvairāk.

1) ”Kādreiz Tajos Laikos..” čalītis

Ja festivāli ir tik sūdigi mūsdienās, salīdzinot ar viduslaikiem tpfu 1980’to tad , kāpēc viņš regulāri nāk katru gadu uz šo festivālu ? Jā! Mēs simtiem reizes esam dzirdējuši par Underworld pie Glasto ’89 un Moonlight Saulkrastos un pirmos gadus Baltic Beach Party – bet ja viņš velreiz atver muti – metiet viņiem ar telts naglām. Šīs ir mūsdienas!

2) Tuvāk, ciešāk – vienalga par citiem

Ikviens ir laimīgāks kad par savu iegādāto biļeti spēj redzēt, dzirdēt vairāk un tikt tuvāk stage’am, bet atvienojiet mīlīši – nāc laicīgi uz headline’ri, nevis bīdies, stumdies cauri visam pūlim, uzgāžot savu dzērienu maniem draugiem un pietuvinies manas draudzenes sejai nekā mans labākais draugs. Nelaižam šos garām!

3) Joggeri No Teikas

Jā, tas pašlaik notiek. Jautāsi, kas ir joggeri? Tās ir tās piedirstās bikses, jebšu kur biksēm sākās kule aka rāvējslēdzējs, tā vieta ir gandrīz pie ceļiem. Nu lūk, šie jampampiņi skraida ar savu Jack Daniels , kuru ir nobučojuši aptuveni 50 garāmgājēji pateicoties saukliem ”Davai, iedzeram wuuhuuuu” pa telts pilsētiņu un traucē citiem mieru/miegu. Tad nu lūk, novelciet tās bikses šiem vel zemāk.

4) Stereoīdu Gaļēdāji

Akdievs, tie ir visur. Visu ziemu noēdušies pulverus ar pumpainām mugurām iekāpuši tank’os t.i. maikās dodās smalkā solīti cauri pūlim ar pārgrieztām acīm, jo ne tikai uztura bagātinātājs ir zem ādas, bet arī lētais pus-sintētiskais ”kokaīns” no bolderājas. Vienkārši fuck-off.

5) Konkurenti

Šiem pašiem Joggeriem no Teikas, kas traucē miegu ir arī savi konkurenti, kuriem ir jāpārkliedz, jāpierāda, kurš tad ir īstais vecis, kurš neguļ un lielākus sūdus savāra festiņā. Atpazīsi viņus ar vismaz 5 festivāla vai vel Coyote Fly aprocēm, ko viņš glabā aizrautīgi par piemiņu visu gadu. Ej mājās un izgulies!

6) Bērni

Jā, no viņiem vajadzētu izvairīties. Jo pirmkārt, viņi uzdod 143 jautājumus , otrkārt, viņi ir skaļi, viņi neskatās, kur iet un tu negribi viņam rādīt slikto piemēru, ja vien tu neesi augstākminētais konkurents – tie satusēs ar tavu sīci. Es izolējos no viņiem un viņu vecākiem jānes atbildība par viņiem. Marš gulēt.

7) Narkotiku stūrītis

Izvairies no viņiem – varbūt, jo kas gan var būt sliktāks kā dzirdēt kā Vasja stāsta par 2004.gada ketamīnu un Ilzīte runā pretī par saviem zilajiem mdma ričukiem. Izvairīties vajag, jo būs strīds, veljovairāk ja tas ir festivāla laikā. Paņem vienu celiņu un lasies no turienes prom.

8) Mistiskais jaunais draugs

Gandrīz ikvienā kompānijā festivāla laikā iefiltrējās mistiskais draugs, kurš tagad visiem ir jaunais/tuvais draugs. Viņš pavada ik minūti kopā ar tevi un Jūs paliksiet draugi uz mūžu! Visticamākais, ka nē, jo viņš pirmais aizies ar tavu jauno Apple Watch.

Lai Jums visiem izdevušies radio-festivāl-svētki Latvijā!

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika