Ableton Live & Push 2 plašās iespējas!

Ja tu esi Ableton Live lietotājs, kas meklē kontrolieri producēšanai, tad būs grūti atrast ko labāku tavai studijai kā Push2!!

Ableton’s Push2 ir spējīgs kontrolēt Ableton Live programmatūru kā neviens līdzīgs kontrolieris, iemesls tam ,protams, ka Push2 izstrādājis pats Ableton.
Push2 tika turpināts ražot pēc veiksmīgā pirmā Push izlaiduma, lielākais jaunpienākums ir pilnās krāsas LCD displejs, kas palīdz intuitīvi to savienot ar Ableton Live projektā esošajām krāsām iekš “session view”, kā arī bez ievērības nevar palikt uzlabotais virsmas dizains.

akcija1
Push2 astoņi skārien jūtīgie knobi un atveltītās pogas priekš “workflow” palīdzēs veidot jaunas idejas nepiespiestā gaisotnē ar prieku. Kā arī Ableton regulāri nāk klajā ar Push programmatūras atjauninājumiem, kas papildina Push 2 iespējas.
ableton-kursi2-01_tstudio-lv

 

Ja tavas zināšanas par DAW (Digital Audio Workstation) nav tik plašas, aicinām tevi uz Ableton Live pamatkursiem, kur 8 nodarbību laikā apgūsi visu nepieciešamo, lai pilnvērtīgi veidotu mūziku mājās!
30.Novembrī Ģertrūdes ielā 3, norisināsies atvērto durvju diena, kuras laikā arī pastāstīsim vairāk par kursiem!

 

 

 

 

 

 

Ja vēlies savām rokām izmēģināt Push 2, esi laipni gaidīts mūsu veikalā – Ģertrūdes ielā 3, Rīgā, kur vari iepazīties ar Push 2 vel detalizētāk!

push-demo2

Ja tu esi Ableton Live lietotājs ,kas meklē kontrolieri producēšanai, tad grūti būs atrast ko labāku tavai studijai kā Push2!!

 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika