Interaktīvs vintage sintezatoru stāsts no Google.

Google atklāj iespaidīgu bezmaksas tiešsaistes elektroniskās mūzikas izstādi, kurā ar AR (augmented reality) Tu vari apskatīt un spēlēt vintage sintezatorus.

Iekāp laika mašīnā un dodies interaktīvā ceļojumā pa mūzikas tehnoloģiju vēsturi.

It kā mēģinot panākt, lai pārējā tiešsaistes mūzikas tehnoloģiju pasaule izskatās primitīva Google ir uzsākusi greznu, interaktīvu elektroniskās mūzikas izstādi “Music, Makers and Machines” , kurā tiek svinēta žanra bagātīgā un daudzveidīgā vēsture.

Pasākums tiek hostots uzņēmuma Google Arts & Culture platformā, un aptver elektroniskās mūzikas izgudrotājus, māksliniekus, skaņas un tehnoloģijas. Izstāde izveidota sadarbojoties vairāk kā 50 starptautisku institūciju, tostarp arī Boba Mooga fondam Moogseum.

AR (augmented reality) synth, eksperiments, kas izstādes apmeklētājam ļauj producēt mūziku ar pieciem klasiskiem sintezatoriem 3D vai paplašinātā realitātē (AR).

Šeit arī pieci leģendāri sintezatori:

Visas šīs ierīces iespējams ievilkt virtuālajā telpā, un tām ir savi step sekvenceri un pamata skaņas editēšanas kontroles.

Citi galvenie izstādes elementi:

Būtībā šī ir īsta dārgumu lāde, kur Tu varēsi klejot stundām ilgi!

Ienirsti izstādē “Music, Makers and Machines” no sava datora. Mobilo ierīču lietotāji izstādei var piekļūt no lietotnes Google Arts & Culture, kas ir pieejama Apple App Store un Google Play veikalā.

Daudzus no šiem leģendārajiem sintezatoriem vari iegādāties un apskatīt Synthlab mājaslapā.

Studio

Apskati Synthlab promo video šeit.

 

 

Visu nepieciešamo informāciju saņem sazinoties ar mums sekojošos kanālos:

FacebookInstagramCall usWhatsappE-Mail

Pateicamies par sapratni un sadarbību.

Privātuma PolitikaDodies uz veikalu

 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika