Informācija par DPD sūtījumiem!

T Studio sadarbojamies ar DPD piegādes servisu un sakarā ar pēdējā laika notikumiem pasaulē un Latvijā vēlamies Jūs infomēt par piegādes izmaiņām!

Palielinoties sūtījuma apjomam uz DPD Paku Skapjiem DPD darbinieki strādā pastiprinātā režīmā, lai nodrošinātu ātru un kvalitatīvu pasūtījumu piegādi saņēmējiem apkalpojot Paku Skapjus vairākas reizes dienā. Situācijās, kad kādā no Paku Skapjiem pietrūks brīvi nodalījumi, lai nekavētu sūtījuma saņemšanu, saņēmēji tiks informēti par piegādi uz tuvāko Pickup punktu, kur saņēmējs var izņemt savu sūtījumu. Atgādināsim, ka Paku Bodes sūtījumu izņemšana ir noorganizēta kā bezkontakta neradot papildus draudus vai neērtības sūtījuma saņēmējam. Ja saņēmējam šis risinājums būs ērts, sūtījumu pārvirzīsim, ja nē – tad sūtītājs saņems savu sūtījumu izvēlētajā Paku Skapī.

–› Informācija par visiem Pickup punktiem ir pieejama DPD Pick Up – punkti

Ņemot vērā šī brīža situāciju Latvijā, aicinām iepazīties ar izmaiņām sūtījumu pieņemšanā un nodošanā. Tikai kopīgiem spēkiem varam mazināt inficēšanās riskus, tāpēc aicinām izvēlēties bezkontakta piegādes veidus.

Piegāde uz kādu no Pickup Paku Bodēm: 

COVID-19 pandēmijas laikā sūtījuma saņēmējiem ir tiesības neparakstīties par pakas saņemšanu. Sūtījums tiks izsniegts, nosaucot PIN kodu vai uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Vēršam uzmanību! 

• lūdzam norādīt pilnīgu informāciju par sūtījuma saņēmējiem, lai DPD var ar tiem sazināties;
• saņēmējiem par sūtījuma saņemšanu nebūs jāparakstās;
• par apliecinājumu sūtījuma saņemšanai kalpos telefonsarunas ieraksts vai cits DPD izstrādātais apliecinājums;
• aicinām klientus ievērot vismaz 2 metru distanci starp kurjeru;
• pandēmijas periodā DPD nenodrošina pavaddokumentu atgriešanu klientiem (pavadzīmes, kravas pavadzīmes u.c.);
• ja klients atsakās saņemt sūtījumu, tas tiks nogādāts atpakaļ nosūtītājam;
• ja izsludinātās pandēmijas dēļ klienta adrese Latvijā vai Eiropā ir slēgta, sūtījums tiks nogādāts atpakaļ nosūtītājam.

Ja rodas kādi jautājumi droši rakstiet uz [email protected] vai [email protected], kā arī meklējiet info www.dpd.lv!
Paldies par sapratni! 

Turamies! 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika