Jaunums! ARTURIA V COLLECTION 6 ar Buchla, DX7 un CMI V modulācijām!

V Collection 6 ir masīva vintage klaviatūras kolekcija. Kompilējot visas 21 Arturia godalgotās klasisko klavieru un sintezatoru emulācijas vienā programmatūras paketē, jūsu studijai nekad nav bijis tik svarīgs rīks.
Mīlas vēstule vintage klavierēm

Vienā programmatūras paketē apvienojot vairāk nekā 100 gadu nozīmīgākos tastatūras instrumentus, katra pieskāriena skaņas, katra žanra un katra mūzikas kustība tagad jums ir pieejama pirkstu galos.
Šajā apkopojumā jūs atradīsiet analogos sintezatorus, modulārus brīnumus, revolucionārus digitālos sintezatorus, lieliskas akustiskās un elektriskās klavieres, ērģeles un pat stīgu mašīnu. Papildus vecajiem izlases veidiem V Collection 6 tagad ietver DX-7 V, Buchla V, CMI V, Clavinet V un uzlabotus Analog Lab un Piano V programmatūras instrumentus, padarot to par visplašāko klasisko klavieru kolekciju, kas jebkad ir izveidota!

Pārspējot oriģinālās specifikācijas

Katrs V Collection 6 instruments ir ne tikai perfekti atdarināts, bet arī kārtīgi pārdomāts. Pārvarot sākotnējo instrumentu ierobežojumus un saglabājot patieso oriģinālo redzējumu, Arturia inženieri ir atvēruši pieeju funkcijām, kas nekad iepriekš nav bijušas pieejamas: pārveidot klasisko monosintu par polisintu; pievienot papildu oscilatorus un LFO; integrēt arpedžiātoru; nomainīt instrumenta korpusu.
Ar šo visu ir neierobežotas iespējas skaņu dizainam!

Aizraujoša skaņas pasaule

V kolekcija 6 ļauj piekļūt gandrīz 7000 pārsteidzošiem presetiem, tādēļ, ja vēlaties vienkārši atskaņot, nevis pielāgot, jums būs skaņas ilgam laikam, kuras radījuši daži no pasaules labākajiem skaņu dizaineriem. Jums pat ir pieeja Sound Store, ļaujot jums izmēģināt aizraujošas jaunas skaņas no augsta līmeņa māksliniekiem, kā arī ir pieejama cienījama bibliotēka kas ietver skaņas no iecienītiem sintezatoru un klavieru māksliniekiem.

B-3 V: Hammond’s classic organ recreated through precise circuit & physical modelling.

Pasteidzies un iegūsti savā īpašumā simtiem tūkstošu vērtu klasisku sintezatoru digitālo modulāciju!
Tikai līdz 2018.gada 10.Janvārim V Collection 6 par samazinātu cenu no 499.00 uz 399.00 Euro!

Šeit neliels atskats no aizvadītās Arturia demo dienas, kas norsinājās 1.Novembrī T Studio telpās!

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika