MPC X & MPC LIVE Neatkarīgās darba stacijas no AKAI!

2017.gads būs MPC ēras atdzimšana! Jaunie ”standalone” sampleri MPC X un MPC Live!

AKAI MPC produktu līnijas nākotne ir ļoti apspriests temats pēdējā laikā. Kā viens no iemesliem ir tas, ka pirmie MPC modeļi bija neatkarīgas darba stacijas, bet nesenākie modeļi ir bijuši hibrīdi, kā piemērs NI Maschine. Ar vārdu hibrīds vēlos pateikt, ka tos nav iespējams lietot, ja tas nav pieslēgts pie datora. Bet izskatās ka jaunie MPC X un MPC LIVE  ievērojami mainīs studijas aprīkojuma spēles noteikumus!

Neviena no abām darba stacijām nebūs aprīkota ar Windows os, kā to plānoja pirms pāris gadiem, kādā no Windows konferencēm, abi modeļi ir aprīkoti ar viņu pašu veidotiem procesoriem un ir iespējams izvēlēties vai tos  lietosi kā neatkarīgas darba stacijas, vai kā kontrolierus pieslēgtus pie datora.

AKAI MPC X

MPC X ir aprīkots ar vairāku kodolu procesoru, kas paredzēts, lai spētu izmantot visas īpašībās, ko sniedz MPC 2.0 programmatūra, tam ir 10.1 collu multi-skārienjūtīgs displejs un 16 skārien un spiedien jūtīgi RGB padi.  Tas ir aprīkots arī ar speciālām izvēlnes pogām, lielu galvenā skaļuma kontroles knobu un 16 360 grādu grozāmiem knobiem.

akai-mpc-xParedzēts ,ka MPC X varētu būt studijas sirds, jo ar šo produktu ir iespējams pilnībā veikt skaņdarba izveidošanu no A-Z. Modelim ir daudz dažādas ieejas un izejas, piem. 2-in / 4-out, MIDI priekš sintezatoriem vai citiem hardware dzelžiem, bungu mašīnām un citiem, Audio I/0 un astoņas CV/Gate izejas, lai varētu pievienot pat modulāros dzelžus.

“Veidojot MPC X konceptu mēs gribējām saglabāt klasiskā MPC sajūtu un darba gaitas stilu, ko cilvēki ir tik ļoti iemīlējuši”, teica Dan Gill, Akai Professional produktu menedžeris. “Mēs to visu vēl papildinājām ar labākajām iespējām, ko ir spējīgs sniegt modernais skārienjūtigais ekrāns. Tagad mums ir pats iespaidīgākais MPC produkts tā vēsturē.”

MPC LIVE ir ar 7collu multi-skārienjūtīgu displeju, 16 skārien un spiedien jūtīgiem RGB padiem un 4 gabaliem 360 grādu grozāmiem knobiem. Arī MPC LIVE ir aprīkots ar vairāku kodolu procesoru, 2gb RAM un 16GB atmiņu, ko ir iespējams arī palielināt.


MPC X nonāks pārdošanā 2017.gada pirmajā ceturksnī un tā cena būs ap 1799.Euro, bet ja plānojat iegādāties kaut ko nedaudz kompaktāku un lētāku, tad varat apdomāt ideju par MPC LIVE iegādi.

AKAI MPC LIVE

akai-mpc-liveVienīgais Live versijai nav tik daudz ieejas, izejas, 2-in / 2-out MIDI, 2.gab. RCA un 1/4collu Jack ieejas un 6.gab. 1/4 collu Jack izejas.
Tāpat kā MPC X tas ir apveltīts ar MPC 2.0 programmatūra un tas būs pieejams par 999.Euro 2017.gada pirmajā ceturksnī.

Ir iespējama iepriekš-pasūtīšana abiem produktiem, aizpildot pirkuma grozu.
Iepriekšpasūtīšana ir avansa maksājums 50% apmērā vai pilnā apmērā.

Software v2.0

Ar MPC X un MPC LIVE parādīšanos, AKAI nāk klajā ar jaunu, pārdizainētu programmatūru 2.0.

MPC 2.0 ir nākamās ģenerācijas producēšnas porgrammatūra, kas nodrošina izcilu vadību un bezgalīgas iespējas pār Jūsu MPC Live vai MPC X un citiem MPC modeļiem.
MPC 2.0 atbalsta WAV, MP3, AIFF, REX un SND kodēšanas formātus, kā arī samplus no jebkura MPC samplera/bungumašīnas.
64 bitu atbalsts un darbojās kā neatkarīga programma, kā arī VST, AAX un AU.
mpc_2-0

Vairāk info Akai Pro mājaslapā.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika