Pioneer DJ Prezentē: DJM-450, DDJ-WeGo4, XDJ-1000MK2 un DJ WeDJ

Pioneer DJ prezentē jaunu 2 kanālu mikseri iedvesmojoties no DJM-900NXS2, Advancētāku jauno dj kontrolieri DDJ-WeGo4, Uzlabotos XDJ-1000MK2 , kā arī iPad aplikāciju DJ WeDJ.
Plašāk lasi zemāk:

XDJ-1000MK2

pioneer-dj-xdj-1000mk2
Aizvien vairāk funkciju un iespēju tiek aizgūtas no industrijas flagmaņa CDJ-2000NXS2, tostarp 7 collu pilnkrāsu augstas izšķirtspējas skārienjūtīgs ekrāns, uzlabota pārlūkošanas funkcionalitāte un failu atbalsts spēlējot augstas kvalitātes FLAC un ALAC failus. Ātri search funkcija, lai atskaņotu nākamo dziesmu, kā arī  pateicoties Track filtram, kas filtrē dziesmas, BPM un atslēgu (key).

XDJ-1000MK2 arī saglabā galvenās iezīmes no iepriekšējā modeļa.. Jūs varat izmantot Qwerty touch-screen tastatūru, lai meklētu atslēgvārdus, tad atlasītu rezultātu uz ekrāna. Jūs varat analizēt un sagatavot savas dziesmas rekordbox un uz ekrāna parādīsies informācija, piemēram, Wave zoom, Beat Counter fāze Meter un Key analīze.

XDJ-1000MK2 ir pieejams no septembra vidus un tā cena ir: 1299.00 Euro.
Vairāk par produktu.

DJM-450

djm450top-441x600
Sen gaidijām un beidzot sagaidijām jaunu 2-kanālu mikseri DJM-450!
Jaunais divu kanālu mikseris mantojis funkcijas un dizaina elementus no DJM-900NXS2.
Tādējādi DJM-450 ir ideāls mikseris ar visu nepieciešamo 2 signālu apstrādei. Ideāls partneris noteikti būtu XDJ-700 vai PLX-1000. DJM-450 nāk komplektā ar rekordbox dj un rekordbox DVS licenci (ietaupījums € 248).
djm450rear-848x380-640x287
DJM-450 apveltīts ar lieliskas kvalitātes EQ potenciometriem, kuriem tāpat kā DJM-900NXS2 ir iespēja pārslēgties starp Isolator vai EQ iespējām. Mikseris ir papildināts Magvel crossfaderi – mantots no DJM-900NXS2, skaņu krāsu FX un Beat FX ar atsevišķu parametru kontroli.
Augstas kvalitātes audio gan no analogās un digitālo skaņas avotiem, pateicoties 64-bitu ciparu signālu procesoram, kas izmanto dithering tehnoloģiju.
Iebūvētais skaņas karte nozīmē, ka jūs varat savienot DJM-450 ar jūsu PC / Mac ar vienu USB kabeli, un izmantojiet komplektā rekordbox DVS , lai kontrolētu savu digitālās dziesmas ar vinyl atskaņotāju.

DJM-450 būs ir pieejams decembra beigās, janvāra sākumā un tā cena vel nav zināma.
Vairāk par produktu.

DDJ-WeGo4

ddj-wego4-black-set-dm-40
Zinošš vai pavisam zaļš gurķis – DDJ-WeGo4 spēj aptvert visas iespējas.

DDJ-WeGO4 piemīt visas adavancēta DJ iespējas, Play / CUE pogas, EQ feideri, Pitch feideri, Hot Cues, Pad FX un  dažādi citi effekti un visvairāk izmantotās funkcijas. Kontrolieris ir ērti savienojams ar lightining kabeli kopā ar tavu iPad vai iPhone. Pieslēdz un jau pēc 10 sekundēm spēlē savu iespējams pirmo pasākumu.

Rekordbox DJ nāk komplektā ar DDJ-WeGO4, lai jūs varētu ērti saslēgt produktu ar savu datoru, kā arī ar jauno Pioneer Dj produktu WeDJ, viegli lietojamu DJ aplikāciju priekš  iPad, kas ļauj jums samiksēt dziesmas jūsu iTunes bibliotēkā, kā arī jūs varat izmantot DDJ-WeGO4 ar populāro Djay iOS un Android app.

DDJ-WeGO4 būs pieejams no septembra beigās.
Vairāk par produktu.

 

DJ WeDJ

wedj_performance
Ja vēlies veikt dj darbu sava drauga dz/d ballītē un pa rokai ir iPad, tad noteikti lejupielādē DJ WeDJ programmau, kas ļauj tevi izpildīt jebkura DJ soļus!
Tu vari spēlēt mūziku no savas bibliotēkas, samiksēt skaņdarbus perfekti pateicoties SYNC funkcijai, izkrāsot savu miksu ar multifunkcionālie effektiem>


Vairāk par produktu.

 

TStudio ir oficiālais Pioneer DJ dīleris Latvijā.
Visus Pioneer DJ modeļus variet apskatīt mūsu majaslapā: šeit.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika