Pioneer DJ Prezentē Interface 2 – Rekordbox DJ DVS skaņu karti

Mēs jau gaidijām, kad Pioneer DJ pievienos stabilu DVS hardware atbalstu viņu Rekordbox DJ programatūrai. Atbildi esam sagaidījuši – Interface 2 ir divu kanālu audio interfeiss, kas ļauj Rekordbox uzstāšanās režīmu kontrolēt ar jebkuru DVS atskaņotāju pāri un sūtīt signālu uz jebkuru mikseri caur audio ins.

Tev pat nav nepieciešams Pioneer DJ apstiprināts mikseris vai kontrolieris, lai to iedarbinātu!

Kādēļ skaņas karte ir tik aizraujoša un interesanta? Gluži vienkārši tādēļ, ka tagad ir pieejama oficiāla ierīce, kas ļauj Pioneer DJ programmai strādāt ar jebkuru aparatūras setapu. Tā sūta audio signālu no plašu atskaņotāja uz programmu un atpakaļ uz tevis izvēlētu miksera kanālu.
Video redzēsiet un dzirdēsiet, kā Pioneer DJ izrāda Interface 2 saslēgu ar dīdžeju mikseru klasiku – DJM-909, bet, protams, tas strādās ar jebkuru  mikseri. Tāda arī ir produkta ideja.

Kādēļ tērēt naudu par šo verķi? Lūk vairāki iemesli, ko min paši ražotāji:

  1. Augsta skaņas kvalitāte: vari izmantot to dzīvajās uzstāšanās, jo skaņa ir kristāldzidra. Atbalsta audio līdz pat 96kHz, augstas kvalitātes D/A konverteri un S/N attiecība pārsniedz 110 dB, tādēļ šis produkts ir atbilstošs klubiem.
  2. Kompakta, robusta šasija: ar pārliecibu vadā to apkārt, nebaidoties par tā drošību. Kompakts, pārnēsājams un tā alumīnija korpuss un pagarinātās malas to veiksmīgi aizsargā.
  3. LEDi norāda signāla plūsmu: pievieno INTERFACE 2 jebkuram DJ setapam ātri un viegli pat tumšā klubā. Pēc pieslēgšanās portatīvajam datoram ar USB LED indikātors rāda signāla plūsmu uz augšējā paneļa, ilustrējot uzstādijumu statusu. Uzreiz būs redzam, vai ir kāda kļūme slēgumā vai signāls ir par klusu / par skaļu, piemēram, situācijā, kad plašu atskaņotājs ir nepareizi saslēgts ar line ieeju. LEDi mirgo, ja signāls ir mono.
  4. Iekļauts kontroles vinila plate un rekordbox dj un rekordbox dvs licenzes: INTERFACE 2 nāk līdz licenžu atslēgu komplekts mūsu profesionālajai DJ performances aplikācijai rekordbox dj un rekordbox dvs Plus Pack, lai tu varētu kontrolēt un skrečot digitālus skaņdarbus, kas saglabs tavā datorā. Jūs varat baudīt augstu skaņas kvalitāti un zemu skaņas aizkavi pateicoties rekordbox dj dzinējam, kas izmanto to pašu audio signāla procesēšanu, ko profesionālie DJ mikseri un multipleijeri.
  5. Citas iespējas:
    – Elektrības kabelis vai USB – izvēlies strāvas padevi!
    – Patstāvīgs audio interfeiss – izmanto INTERFACE 2 audio ierakstam datorā vai sūti audio uz skaļruņiem.
    – GND termināls – cieši tur plašu atskaņotāju zemējuma vadus, lai pazeminātu trokņu līmeni. Puļķis nevar nomest, jo tas turas pat, ja ir pilnībā pagriezts.
    – Augsta skaņas kvalitāte – atbalsta 44.1 kHz / 48 kHz / 96 kHz audio signālus
    – DVS iespējas – izmanto time coded vinila plati (iekļauta pirkumā) vai custom control signal  WAV failu caur CD vai USB draivu (lejupielādē par brīvu šeit)

pioneer-dj-interface-2-front-rearProdukts jau ir pieejams Latvijā!
Veic savu pasūtījumu šeit!

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika