PLAYdifferently: Model 1 – Nākamais klubu standarts ?

Andy Rigby-Jones sadarbojoties ar Richie Hawtin izveido 100% analogu DJ mikseri Model 1 no PLAYdifferently, kas ražots Apvienotajā Karalistē.

Ne tikai Hawtin’s piedalijās produkta tapšanā, bet arī atzītākie pasaules DJ, kā: Loco Dice, Dubfire, Chris Liebieng. Šobrīd produkts tiek prezentēts dažādos pasaules nostūros un tiek likts slodzē katru nedēļas nogali lielākajos festivālos un klubos.

Model 1 būtiski atšķirās no ierastajiem klubu mikseriem! Pirmā fīča, kas uzreiz krīt acīs ir 60mm live/studijas tipa mikseru feideri. Nav ierastā crossfeidera – kas visticamāk atgrūž visus scratch dj’us no Model 1 iegādes.  Jāatzīst, ka Andy’s ir Allen & Heath dizaineris un inženieris, tapēc lielas paralēlas varam vilkt ar kādu no Xone sērijas mikseriem.
Un Jā, Model 1 ražos augstāk minētais Allen & Heath, tikai ar PLAYdifferently vārdu.

PLAYdifferently MODEL 1 - back view

Main fīčas:

2 Stereo sendi – aizsūtīt signālu effektu pedālim, noregulēju filtru.
2 Stereo returni – saņemt signālu no pedāļa, noregulēt jūtīgumu, kanālu un sagriest EQ.
60mm feideri Studijas pults feideri
Sculpt EQ – Sculpt ir pus-parametriskais ekvalaizeris. 70Hz-7kHz freq range un -20dB līdz +8dB gain. aka izcel vai paslēp konkrētās frekvences.
Contour filters – LPF un HPF neko neizceļ, bet gan noslāpē atzīmētās frekvences.
Two Cues – A un B CUE priekš B2B prohektiem vai nepārtrauktam DJ setu maiņai. Katrs DJ’s var klausītos savus kanālus individuāli.
Master EQ – 3 band master EQ – var skaisti paspēlēties starp filtriem un master EQ, rezultātā iegūstot effektu.
Analog Overdrive – katram kanālam ir drive knob’s, ar kā palīdzību varam sabiezēt signāla jaudu.


Cena iespaidīga – ap 3000.00 Euro, bet nē Tu nevari jau iegādāties produktu no T Studio, jo produkts nav palaists masveida ražošanā.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika