Sāc dziesmu aplikācijā, pabeidz to Ableton!

Iedomājieties iespēju, ka sākat taisīt dziesmu uz sava iPad vai iPhone un tad to izeksportējiet kā Ableton Live Setu, tad to atvēriet ar Ableton un pilnībā pārveidojiet aranžiju, mixu, masteru un pabeidziet to!

Kopš Ableton izlaida savu jauno funkciju Link, ir palielinājusies interese lietot Ableton ar citām mūzikas aplikācijam un programmām, lai varētu taisīt mūziku kopā vairāki cilvēki vienlaicīgi.
Citas mūzikas programmas neatbalsta iespēju sadarboties ar citām ārējām aplikācijām.

Un nu ir pienākušas jaunas ziņas, gan no Ableton, gan no partneriem Blocs Wave un Triqtraq. Abas šīs aplikācijas ir nākušas klajā ar jaunu fīču priekš iOS, kas ļauj paterētājam eksportēt projektu, ko viņi ir izveidojuši aplikācijā, kā Ableton Live Setu. Tātad tagad tu vari iesākt dziesmu aplikācijā uz sava iPad vai iPhone un pabeigt to Ableton Live!

Šie ir lieliski jaunumi no Ableton, manuprāt, vai nebūtu laiks arī Logic un Cubase sekot līdzi laikam un piedāvāt šādas sadarbības ar iOS?

Vairāk informācijas atradīsi šeit.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika