Spēlē un tiec atalgots ? KUVO & RADR by Pioneer DJ

Ja tu esi DJ, kas spēlē citu mākslinieku mūziku, kā šie mākslinieki uzzin, kad viņu mūzika ir atskaņota? Vēl svarīgāk, kā viņi par to saņems autoratlīdzību? Ir tapusi jauna sadarbība ar Richie Hawtin RADR un Pioneer DJ KUVO, kā rezultātā ir iespējams noteikt, kuru mākslinieku mūzika tiek atskaņota klubos. Turpini lasīt, lai uzzinātu vairāk.

kuvo-pr-imageIespējams jūs atceraties KUVO, kas tika publicēts pāris gadu atpakaļ. Galvenokārt, šī ir sistēma, kas ir uzstādīta klubos, kas saņem DJ metadatu (precīzu informāciju) no Pioneer Dj tehnikas / programmatūras, un to augšupielādē datubāzē, kurā tiek norādīti mākslinieki un viņu skaņdarbi, kas tika atskaņoti klubā, pasākuma laikā.

KUVO ir spējīgs datus pārsūtīt uzreiz atbilstošajām iestādēm, kuras nodrošina autoratlīdzības samaksu māksliniekiem par viņu atskaņoto skaņdarbu no pasākuma licencēm, kuras iegādājies klubs.
Viss kas nepieciešams Jūsu Traktoram, lai šī opcija strādātu, ir nepieciešams uzinstalēt RADR, un jābūt pieslēgtai KUVO kastītei (resīveram) pie datora ar LAN kabeli.
Šis gan pagaidām strādā tikai Traktor Pro uz macOS – bet RADR atbalsta arī citas Dj programmas un operatājsistēmas, tā kā vissdrīzāk var gaidīt, ka būs jauninājumi!

Vairāk informācijas atradīsi šeit.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika