Yamaha Studijas Monitori: HS Matched Pair – 50 gadu jubilejas modelis.

Yamaha 2019. gadā atzīmēja PA nodaļas piecdesmito gada dienu, un bija doma izgatavot īpašu HS sērijas modeli, kam Yamaha inženieri pievērstu vēl lielāku uzmanību.

HS MP (MATCHED PAIR)

HS sērijas monitori iemieso dizaina filozofiju, uz kuru Yamaha jau sen koncentrējas, un tagad ir pieejami kā īpašs pāra modelis. Pāra modeļa sērijai ir MP (Matched Pair) apzīmējums, un MP uzlīmes ir piestiprinātas katra monitora aizmugurē. Ražots vienlaikus un ar pāra sērijas numuriem, “HS MP modeļi” tiek piedāvāti kā īpaši piecdesmitās jubilejas piemiņas modeļi.
Mēs esam pārliecināti, ka šis īpašais stereo monitoru pāris spēlēs vērtīgu lomu jūsu ierakstīšanā un miksēšanā!

YAMAHA STUDIJAS MONITORI

Yamaha Pro Audio inovāciju vēsture sākas pat 1969. gadā. Kopš Yamaha pirmo audio produktu pārdošanas, VA120 un VA180 vokālās amp sistēmas, Yamaha ir vairākkārt centusies un ieviesusi jauninājumus, kā arī izveidojuši tā lai šie jauninājumi kļūtu par jauno standartu attiecīgajā tirgū.

Studijas monitori ir viena no produktu jomām, kas jāpiemin, runājot par Yamaha Pro Audio piecdesmit gadu vēsturi. “NS10M Studio”, kas tika pārdota 1977. gadā, bija studijas monitors, kuru mīlēja daudzi inženieri, un ieguva savu lomu studijās visā pasaulē.
1998. gadā parādījās “MSP5”  studijas monitors, kas koncentrējās uz to, lai nodrošinātu pēc iespējas precīzāku skaņu.
Pēc tam MSP/MSP STUDIJAS sērija, kas parādījās laika posmā no 2000. līdz 2008. gadam, ieguva zināšanas, ko Yamaha ir uzkrājusi pro studio monitoru dizaina jomā un kas tiek pārdota kā galvenais modelis, kurš lielījās ar satriecošu pilnības pakāpi.

PERFEKTIE DIZAINA PRINCIPI

Yamaha vienmēr ir uzstājis uz pilnīgu uzticību oriģinālajai skaņai un spēju atveidot smalkās toņa un pozīcijas izmaiņas miksējumā, un šie principi ir ilustrēti HS sērijās, kas parādījās 2005. gadā ar saviem košajiem baltajiem konusiem.
Tā kā augstas kvalitātes pieprasīšana turpinās kā tendence mūzikas producēšanas jomā, radot arvien lielāku nepieciešamību pēc augstas kvalitātes studijas monitoriem, šie skaļruņi nodrošina augstas kvalitātes skaņu un precizitāti, kas ir ideāli piemērota studijas videi.
2013. gadā, izmantojot zināšanas, ko Yamaha izstrādāja daudzu gadu garumā, projektējot studijas monitoru, un rūpīgi pārdomājot katru elementu, Yamaha paziņoja nākamās paaudzes HS sēriju, kas vēl vairāk uzspodrina šo precizitāti.

Jaunie HS Matched pair modeļi:

http://tstudio.cf/shop/studijas-aprikojums/monitors/yamaha-hs-5-mp-matched-pair/

http://tstudio.cf/shop/studijas-aprikojums/monitors/yamaha-hs-7-mp-matched-pair/

http://tstudio.cf/shop/studijas-aprikojums/monitors/yamaha-hs-8-mp-matched-pair/

YAMAHA NĀKOTNE

No NS10M sērijas, kas kļuva par de facto standartu komerciāliem monitoriem uz MSP sēriju un pēc tam HS sēriju, Yamaha konsekventi uzstāja uz precizitāti  savu studijas monitoru dizaina principu.
Galu galā uzticīgi oriģinālajai skaņai un spējam stingri reproducēt smalkas skaņas un pozīcijas izmaiņas miksēšanā, HS studijas monitoru sērija iedarbina šos dizaina principus, uz kuriem Yamaha vienmēr ir uzstājis. Ieejot nākotnē, Yamaha vienmēr turpinās tiekties un ieviest jaunumus!

Yamaha studijas monitori ir uzticami un vieni no kvalitatīvākajiem studijas monitoriem visā pasaulē.Šie monitori kalpos vairākus gadus un atskaņos vislielāko precizitāti kādu studijas monitors var sniegt.
Izvēlies autorizēto Yamaha & Steinberg izplatītāju Latvijā – T Studio!

Vienmēr gaidam tevi ciemos pie mums veikalā –  Ģertrūdes iela 2, Rīga uz bezmaksas profesionālu konsultāciju!

 

 

 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika