Apskats: NI Maschine Jam

Native Intruments kā kompānija daudzos veidos līdzinās gigantam Apple. Abas kompānijas taisa gan programmatūru, gan tehniku, abām lietām pievēršot ļoti lielu uzmanību, lai radītu unikālu pieredzi paterētājam. NI pazīst savus paterētājus, kuri pārsvarā ir producenti, Dj vai “beatmakers” – lai gan daudzi cilvēki atbilst vairāk kā tikai vienai no šīm kategorijām.

Maschine Jam ir jaunākais no kontrolieriem Maschine produktu kategorijā, kas sevi  vairāk pozicionē kā kontrolieris, atšķirībā no saviem brāļiem un māsam, kas vairāk bija kā instruments ar kontroliera funkcijām.
NI to sauc par “modernu prudcēšanas un performances sistēmu priekš intuitīvas sekvencēšanas un skaņdarbu radīšanas” un lai gan tas var būt lietots arī kā instruments, sekvencēšana ir kā Jam sirds. Tas strādā ar Maschine programmatūru (jaunākaias atjauninājums ir nepieciešams) un tiks izdoti arī mapping, lai būtu iespēja kontrolēt Ableton Live kā arī Logic Pro programmatūru , kā arī citus DAW un programmatūras.
Kā jau visiem NI produktiem “Controller Editor” aplikācija dod jums iespēju izveidot unikālu mapping Jūsu vajadzībām, padarot Jam par vispārēju MIDI kontrolieri.

Produkta kvalitāte, protams, atbilstoša NI augstākajiem standartiem, vienīgie konektori ir USB kabelis, lai pārsūtītu gan datu plūsmu, gan arī nodrošinātu elektrību un “foot switch” ieeja. Jam ir “Kensington lock” trosei paredzēta vieta. Ir iekļauts statīvs, lai būtu iespēja piepacelt produktu priekš dzīvās performances.

Tagad nerakstīšu par katru funkciju ,ko piedāvā JAM. Pirmkārt jau tāpēc ,ka tur ir super daudz funkcijas, otrkārt ,jo NI ir izdarījuši izcilu darbu paskaidrojot visas funkcijas viņu mājaslapā. Labāk pastastīšu Jums par to, ko var izdarīt ar Mashcine Jam un cik veiksmīgi tas atļauj to izdarīt.  64 multifunkcionālas pogas ir produkta kodols, lai to  kontrolētu, vai tas būtu bītu programmēšanai, melodiju, bassu komponēšanai, vai sekvences iespēlēšanai.

Maschine jam ir fascinejošs un spēcīgs jauns produkts, lai kontrolētu Maschine programmatūru. Pārsteidzoši ātri un viegli apgūstams, tam viennozīmīgi ir potenciāls, lai nākotnē kļūtu ērti pielietojams arī citām programmatūrām, pateicoties iespējai to pārprogrammēt savām vajadzībām.
Pateicoties profesionāli pielāgotajam produktam ar Maschine programmatūru, unikālās funkcijas kā divu pirkstu skārienjūtigie feideri dod jaunas iespējas gan dzīvajām uzstāšanām, gan producešanai.

Lai gan produkta pogas vairāk izskatās izveidotas sekvencēšanai, tās ir ērti izmantojamas arī akordu iespēlēšanai. Jam ir ļoti atšķirīgs no saviem iepriekšējiem pēctečiem ar iespēju atskaņot vairākas sekvences vienlaicīgi.
Jam ir ļoti daudzveidīgs ar savām programmēšanas un kontrolēšanas iespējām, ar iebūvētajām funckijām un paplašināšanās iespējām ar MIDI.
Pateicoties šim visam Maschine Jam var kļūt arī par tavu iemīļotāko ierīci Maschine programmatūrai. 

Vairāk informācijas atradīsi šeit.

Eiropā visizdevīgākā cena ir tieši pie mums – T Studio!
Produkta cena: 379.00 Euro
NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE JAM – T Studio

ni_jam_tstudio

Brands

All Brands

You have added a new product to the cart See cart

We use cookies! By browsing this website you agree our use of cookies to improve your experience. Read more here: Website priviacy policy