Kā & kapēc “resetot” Universal Audio interfeisu?

Gadās, ka Tev var būt nepieciešams atiestatīt savu Universal Audio Apollo interfeisu, lai atjaunotu tā noklusējuma iestatījumus. Ja Apollo atiestatīšana problēmu neatrisina, problēmu, iespējams, izraisa kaut kas cits. Zemāk apskati, kā uztaisīt pilnu “resetu” savam Apollo.

Saglabā konsoles maršrutēšanas iestatījumus.

Uzmanību!

Atiestatot Apollo, tiks dzēsti visi tā pašreizējie iestatījumi. Ja vēl neesi to izdarījis, pārbaudi, vai konsoles iestatījumi ir saglabāti vai dublēti. Izpildi sekojošos soļus un pēc tam savu Apollo.

Source: Sweetwater

Apollo atiestatīšanas procedūra.

Universālo audio Apollo (un bultiņu) saskarņu atiestatīšana ļauj viņiem atgriezties pie noklusējuma iestatījumiem. Tas ir noderīgi, ja iestatāt no jauna vai novēršat problēmu. Pēc atiestatīšanas tiks izdzēsti visi Apollo pašlaik saglabātie iestatījumi, tāpēc pirms atiestatīšanas noteikti dublējiet tos lietotnē Console. Pēc atiestatīšanas jūs varat atkārtoti ielādēt konsoles konfigurāciju Apollo.

Universal Audio Apollo (un Arrow) interfeisu atiestatīšana atjauno rūpnīcas iestatījumus to noklusējuma variantā. Šis būs noderīgi, ja uzstāda interfeisu no jauna vai novērš kādu radušos problēmu. Pēc atiestatīšanas tiks dzēsti visi Apollo pašlaik saglabātie iestatījumi, tāpēc pirms atiestatīšanas noteikti dublēsetingus” lietotnē Console.

Apollo problēmu novēršanas resursi:

 

Iegādājies Universal Audio produkciju T Studio mājaslapā.

Visu nepieciešamo informāciju saņem sazinoties ar mums sekojošos kanālos:

FacebookInstagramCall usWhatsappE-Mail

Pateicamies par sapratni un sadarbību.

Privātuma PolitikaDodies uz veikalu

 

Brands

All Brands

You have added a new product to the cart See cart

We use cookies! By browsing this website you agree our use of cookies to improve your experience. Read more here: Website priviacy policy