27. Aprīlī T Studio veikala atklāšana un Rigas Dj Skolas atvērto durvju diena

Rīgas DJ skola sadarbībā ar T Studio aicina uz atvērto durvju dienu un T Studio veikala atklāšanu šī gada 27. aprīlī – Ģertrūdes ielā 3, Rīgā.

18:30 atklāsim studijas un DJ aprīkojuma veikalu/darbnīcu T Studio. T Studio specializējas jaunas un mazlietotas ierakstu studijas un DJ aparatūras tirdzniecībā, nodrošina apmācības un piedāvā tehnikas īri un apkopi. Jaunais veikals/darbnīca būs satikšanās vieta, kur nepiespiestā gaisotnē pārunāt tehnikas jaunumus, radīt risinājumus un dibināt kontaktus.

19:30 Rīgas DJ Skola gaidīs interesentus uz atvērto durvju dienu un informatīvo sesiju par vasaras kursiem un mācību programmām:

20:00 sāksies vinila scratch sesija, kurā jebkurš viesis Rīgas DJ skolas pasniedzēju vadībā varēs pieskarties platēm un uzskrāpēt. Īpašs skrāpēšanas showcase gaidāms no Latvijas Redbull Thre3style DJ sacensību uzvarētāja un pašmāju talanta DJ Aspirina!

21:00 uzstāsies dažādi Latvijā atzīti DJ gan ar DJ setiem, gan live performancēm.
Trashy Kid
Miseralist
Will Sonic
Matīss Vērdiņš
Almost x Famous
un draugi.

Ekskluzīvu skaņas sistēmu nodrošinās VOID Acoustics Latvia prezentējot līdz šim Baltijā vienīgo dj monitoru sistēmu: Airten.
Void Acoustics ir ambiciozs, ekstravagants profesionālās skaņas ražotājs no Lielbritānijas un kuru produkti ir sastopami atzītakajos pasaules klubos, kā: DC10 Ibiza, Sankeys Ibiza, Eden Ibiza, AIR Amsterdam, Monarch San Francisco, Studio 338 London, Mixmag Los Angeles, London Lab u.c.

Pasākuma laikā varēs iepazīties ar skolas telpām, pasniedzējiem, esošajiem studentiem, tehnikas ekspozīciju un skolā ikdienā izmantoto DJ aparatūru.
Atbildēsim uz interesējošajiem jautājumiem, vienosimies par studentiem piemērotākajām programmām, kursu ilgumu, vēlamajiem nodarbību laikiem un prakses iespējām pēc kursu beigšanas.

Pieteikšanās atvērto durvju dienas apmeklējumam, aizpildot PIETEIKUMA ANKETU.

Tiekamies 27.aprīļa vakarā Rīgā, Ģertrūdes ielā 3!

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika