Apskats: Jaudīgais Un Pieejamais T10S Subwoofer no Adam Audio

Adam Audio šogad papildinājuši T sērijas studijas monitoru klāstu ar subvūferi T10S, paredzētu lietošanai jūsu ‘mājas studijā’.

Daži no mums līdz šim nav izmantojuši subvūferi kopā ar studijas monitoriem mājas apstākļos, tāpēc, pirmo reizi saskaroties ar šādu pieredzi var iemācīties diezgan daudz.
Sākumā sīkāk apskatīsim pašu produktu, lai saprastu, kādēļ tas varētu lietderīgi noderēt jūsu mājas studijā.

Subs ir aprīkots ar 10” skaļruni, 130W RMS iebūvētu pastiprinātāju un Max SPL ir 104 dB. Ņemot vērā kompaktos subvūfera izmērus, šādi parametri pa prātam būs katram, kurš vēlas, lai mājas studijā netiktu aizņemta lieka vieta, bet tajā pašā laikā arī saglabājas jauda.

Uzbūves kvalitāte ir tipiska ADAM AUDIO produktiem – pedantiski nostrādāts korpuss ar skaisti izliektiem stūriem.

Subvūfera aizmugurē atradīsiet visas pieslēguma vietas. Par ieejām iespējams izvēlēties  XLR vai RCA savienojumus.

Ir iespēja izmantot iebūvēto ‘Crossover’, kas ļauj izvēlēties starp trim variācijām: 80 Hz, ja izmantojat subu kopā ar Adam Audio T sērijas monitoriem, 120 Hz – izmantojot kopā ar ‘near field’ monitoriem, kā arī ‘Bypass’ funkcija gadījumam, ja vēlaties izmantot pats savu ‘Crossover’.

Tāpat subvūfera aizmugurē atrodas skaļuma kontrole un fāzes slēdzis.

‘Phase switch’ jeb fāzes slēdzis jums dod iespēju apmest fāzi par 1800 . Šī funkcija sākumā nav tik viegli izprotama, savukārt, ļoti noderīga. Dažkārt atkarībā no subvūfera izvietojuma telpā, subs var būt ārpus fāzes ar studijas monitoriem un skaņa būs jūtami nekorekta, vienīgais kā to var saprast ir klausoties, tieši tādam gadījumam jums ir ‘Phase switch’.

Apakšējā kreisajā stūrī atrodama 6.3 mm ‘jack’ pieslēguma vieta ‘footswitch’ pedālim, kas dod iespēju skaņas ķēdē izlaist subvūferi un ‘crossover’, ja konkrētajā brīdī ir nepieciešams strādāt tikai ar studijas monitoriem. Der jebkurš standarta ‘footwitch’ pedālis.

Adam T10s


Tad tieši kāpēc jums varētu būt lietderīgi savā mājas studijā ieviest Adam Audio T10S subvūferu?

Pirmkārt ja esat liela basa fans, kas ir ļoti svarīgi ja producējat dziesmas, kas vairāk ietilps klubu mūzikas žanrā.

Jāsaprot tas, ka, citreiz miksējot dziesmu, var gadīties pārlieku pārspīlēt ar basu, jo to  nedzirdam tik pilnīgi kā ar Subu, bet vēlāk, kad atrodamies dzīvās publikas priekšā un spēlējam uz lielākas audiosistēmas, dzirdam, ka dziesmas ‘mix’ ir pārblīvēts ar basu, lai no tā izvairītos, krietni noder subvūferis.

Tehniskajā specifikācijā T10S frekvenču diapazons ‘noslīd’ līdz 28 Hz, varbūt tas nešķiet sevišķi daudz salīdzinoši ar dažiem ‘near field’ monitoriem, bet ja par piemēru izmantojam T5V monitorus, kuru frekvenču diapazons sākas no 45 Hz un kuru skaļrunis ir 5” , tad nevaram sagaidīt iespaidīgu basu tikai no pašiem monitoriem.

Subs var arī noņemt lieku spiedienu no jūsu studijas monitoriem. Par piemēru paņemsim T7V modeli. Ņemot vērā ‘Crossover’ 80 Hz atzīmi uz T10S suba, tad T7V monitoriem vairs nav jāmēģina izspiest zemās frekvences, kā arī kombinācijā ar subvūferu uzlabojas vidējo frekvenču kvalitāte.

Attiecīgi, ja kvalitatīvs un pilnīgs bass ir izšķirošs faktors jūsu producētajām dziesmām, tad T10S subvūfers pilnvērtīgi papildinās jūsu studijas monitorus.

Vairāk informācijas atradīsi oficiālajā mājaslapā.

Pie mums T Studio – Ģertrūdes ielā 2, tev ir iespēja notestēt ne tikai šo T10S subv’yferi, bet arī T sērijas monitorus  – gaidīsim ciemos!

 

 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika