Arturia Ekskluzīvie Papildinājuma Komplekti 2022

Unikāla iespēja tikai T Studio klientiem saņemt bezmaksas dāvananas ar Arturia VST plaginiem. Uzzini vairāk mūsu blog rakstā!Arturia, kas specializējas mūzikas programmatūras un aparatūras attīstībā gan profesionāļiem, gan amatieriem tika dibināta Grenoblē, Francijā, 1999. gadā!
Kopš tiem laikiem kaislīgu cilvēku komanda, kas veltījusi savu dvēseli mūzikai, kas uzdrošinās radīt oriģinālus un nestandarta elektroniskās mūzikas instrumentus mūziķiem visā pasaulē, sniedz Mums iespēju Jums piedāvāt ekskluzīvākās aparatūras un programmatūras cenas!

VAIRĀK INFORMĀCIJAS ŠEIT

 

Kā Strādā piedāvājums ?

☞ Iegādājies jebkuru Arturia midi klaviatūru.
☞ Piereģistrē produktu Arturia mājaslapā.
☞ Atsūti savu reģistrācijas e-pastu uz [email protected]
☞ Mēs pievienosim Pigments vai V-Collection tavam kontam

Ar prieku piedāvājam Jums

Arturia KeyLab 88 MK2 + Free V7 Collection & Pigments

 

KeyLab 88 MkII nāk ar jauno Analog Lab 4, kas satur vairāk nekā 8000 skaņas no Arturia godalgotās V-kolekcijas sērijas. Iekļautas arī pilnās klavieru V, Wurli V un Vox Continental V versijas kopā ar Ableton Live Lite. Izmantojot plug-and-play automātisko kartēšanu, radošā darbplūsma ir ātra un bez traucējumiem, pārlūkojot iekļautos programmatūras instrumentus un kontrolējot DAW. KeyLab 88 MkII pat ietver unikālus populārāko DAW magnētisko paneļu pārklājumus un novērš minējumus no atskaņošanas, ierakstīšanas un sajaukšanas.

Jaunajam KeyLab 88 MkII ir CV / vārtu savienojamība, lai jūs varētu kontrolēt arī savu modulāro platformu un vintage sintezatorus. Tajā ir arī trīs Aux pedāļa ieejas, Expression, MIDI, USB un Sustain. Ārējiem analogiem kontrolleriem ir pat CV ievade. Lietojot patstāvīgi, KL88 MkII var darbināt no ārēja barošanas avota vai tieši no tā USB porta.

Programmatūra, ko saņem dāvanā:
Arturia V-Collection 7 (499.00 Euro vērtībā)
Pigments 2.0 (199.00 Euro vērtībā)
Vairāk par Keylab88 Mk2 uzzināsi zemāk norādītajā video:

Savukārt visiem Keylab Essential sērijas modeļiem (49/51/88) dāvanā saņemsi Pigments 2.0 (199.00 Euro vērtībā)

Arturia Keylab Essential 88 + Free Pigments 2

 

Arturia KeyLab Essential 61 + Free Pigments 2.0 + Free T Shirt

 

Arturia KeyLab Essential 49 Black + Free Pigments 2.0

 

KeyLab Essential ļauj jums koncentrēties uz svarīgāko!

8 padi, 9 rotācijas knobi, 9 feideri un izteiksmīga tastatūra! Katrs KeyLab Essential aspekts ir rūpīgi izstrādāts, lai radītu visērtāko lietošnas pieredzi! Pateicoties speciālajam DAW komandu centram, KeyLab Essential padara navigāciju iekš programmatūras maksimāli vieglu un intuitīvu, kas padara lietošanu iedvesmojošu!

Programmatūra, ko saņem dāvanā:
Pigments 2.0 (199.00 Euro vērtībā)

ARTURIA KEYLAB MK2 modeļi pieejami melnā un baltā krāsā, kā arī 49 un 61 taustiņu izpildījumā.

Katra KeyLab MkII versijā ir iekļauta programmatūra ar instrumentiem, ieskaitot Artūrijas cienījamo klavieru studiju Piano V, iedvesmojošo iepriekšiestatīto kolekciju Analog Lab un Ableton Live Lite. MK2 sērija ir jaudīga un intuitīvi lietojama!

16 padi, daudzfunkcionāli RGB padi ne tikai ļauj precīzi tvert perkusiju atskaņošanas mirkli, bet arī atskaņo iepriekš ieprogrammētus akordus un ļauj viegli pārslēgt iestatījumumus!
9 lieli rotācijas knobi un 9 feideri, kam pateicoties jums ir iespēja pilnībā kontrolēt savus DAW projektus un arī instrumenta un efektu parametrus.

Programmatūra, ko saņem dāvanā:
Arturia V-Collection 7 (499.00 Euro vērtībā)

Uzzini vairāk par V-Collection Un Pigments šajos video:

Un V-Collection 7

Katrs var atrast sev ko piemērotu no Arturia, droši jautājiet mūsu konsultantiem par pašu piemērotāko TIEŠI JŪSU VAJADZĪBĀM!

Vairāk Info: Arturia Mājaslapa

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika