Kuru izvēlēties ? Keystep, Keystep37 vai Keystep Pro ?

Kopš 1999. gada, Franču audio kompānija Arturia ir nostiprinājusi savu tēlu pasaules tirgū kā uzticama un inovatīva grupa, kas ar saviem produktiem ienākusi mūsu studijās.

Mūsdienu MIDI kontrolieru pasaules lielākie ražotāji un savstarpējie konkurenti ir Akai, Novation, Alesis un Arturia, kuri katru gadu attīsta un uzlabo savu pieeju gan UI (User interface), gan programmatūras un arī analog tipa ierīcēm.

Arturia ir atradusi veidu kā iekarot klienta uzticību ar izturīgu konstrukciju un inovatīvu UI, tāpēc vēlamies iepazīstināt ar Arturia Keystep instrumentu sēriju.

 

Arturia Keystep

     Arturia Keystep ir funkcionāls 32-taustiņu MIDI kontrolieris, kas paredzēts maza izmēra studijai un ar savu kompakto izmēru spēj kļūt arī par muzikālo partneri izbraucienos, neaizņemot daudz vietas.

Viena no funkcijām, kura atšķir Keystep no konkurentiem ir iespēja savienot to ar instrumentiem un sustain pedāli, kas atrodas ārpus digitālās telpas ar MIDI/CV/DIN palīdzību. Tas būtiski palielina pielietojuma daudzveidību un neprasa iegādāties papildus ierīces, lai saslēgtu savus instrumentus un sāktu darbu.

Arturia Keystep

Mēs veicām testu starp populārāko zīmolu MIDI klaviatūrām, un, jāsaka, ka patīkamāko taustiņu feels tiek Arturia produktiem. Taustiņi ir mīksti un apveltīti ar ļoti labu Velocity un Aftertouch funkciju, kas labi spēj reģistrēt spēlētāja pieskāriena īpatnībām.

Kā visiem Keystep sērijas kontrolieriem, Arturia Keystep ietver ļoti labu Arpegiator un polifonisku sekvencera funkciju, kas papildina muzikālo iespēju daudzveidību un dinamiku.

Zemākā nots sākas no Fa, kas būtu jāņem vērā, ja ir vēlme pārredzēt un izpausties 3 oktāvās. Kā jau vairumam MIDI kontrolieru, blakus taustiņiem atrodas mīkstas oktāvu maiņas pogas, kuras AKAI variantā būs jūtami cietākas. Oktāvas maiņu var viegli noteikt ar mirgojošu indikatoru, kad oktāva ir nomainīta. Ja nav vajadzība plaši komponēt, 32-taustiņi noteikti nodrošinās  ar iespēju producēt pilnvērtīgus basa līnijas un citas melodiskās sekvences.

 

Arturia Keystep 37

Nesens jaunums no Arturia ir 3 oktāvu MIDI kontrolieris – Arturia Keystep 37!

Arturia Keystep 37

Ja mēs skatāmies uz Keystep saimi kā ģimeni, Keystep būtu mazais brālis Keystep 37, kamēr Keystep Pro ir ar funkcijām visapveltītākais kontrolieris.

Arturia piedāvā Keystep 37 versiju ar vairāk taustiņiem un funkcijām nekā Keystep, tomēr neprasa tik būtisku ieguldījumu kā Keystep Pro.

Jaunumi, ko Arturia ieviesusi jaunajā produktā ir iespēja redzēt tempu uz kompakta displeja kā arī Strum funkcija, kas ļauj lietotājam izmainīt nošu sākuma atrašanās vietu, kamēr tiek veidota sekvence ar sekvencera palīdzību. Visas izmaiņas automātiski tiek reģistrētas jūsu audio apstrādes programmā (DAW) un pēc tam var tikt manuāli mainītas pēc ieskatiem.

Ja tevi interesē “CC” jeb Control Change iespējas, Keystep 37 piedāvā 16 aizpildāmas parametra iespējas, kuras var programmēt 4 kanālos.

Ja vēlies mazāk apjukuma saistībā mūzikas teoriju, Arturia piedāvā akordu funkciju, kas ļauj izvēlēties līdz 12 akordu veidiem.

Papildus tik piedāvāta iespējams izvēlēties sev tīkamu skaņu gammu un vienmēr atrasties harmonijā, pat ja netiek nospiesti tehniski pareizie taustiņi, kas būtiski var uzlabot darba plūsmu un iespēju ātri izpausties. Sekvences un gammu tipus var ielikt katru savā kanālā un Keystep 37 piedāvā kanālu indikāciju ar virs katra taustiņa novietotu LED gaismu palīdzību.

Tehniska atšķirība starp 32-taustiņu Keystep un Kaystep 37 ir strāvas padeves vads, kurš dod papildu drošību kā arī ir pieejama papildus poga ieslēgšanai un izslēgšanai. (Keystep strāvas padeve tiek nodrošināta tikai ar MicroUSB vadu, bez papildus iespējām).

Keystep 37 ir ļoti labs risinājums, ja 32 taustiņi ir mazliet par maz,bet  vēlies ietaupīt vietu savā studijā un finansiāli pagaidām nevari “pacelt” Keystep Pro.

 

Keystep Pro

Keystep Pro ir kā Tavas modulārās studijas vai DAW (digital audio workstation) MIDI burvis. Saimniekojot studijā kā galvenais tīkla kontrolieris tas nodrošina  visus Arturia labumus, kuri paredzēti mūsdienīgas studijas risinājumiem.

Pro versijai papildus iekļauts 16-soļu sekvenceris, kuru kopumā var “ekspandot” līdz 64 soļiem kā arī jebkura cita sekvences un skaņas ieraksta iespēja, lai nebūtu vajadzības dalīt funkcijas ar citām ierīcēm.

Kopumā  Keystep Pro ļauj kontrolēt visu ar plašāku un padziļinātāku pieeju.

Keystep Pro programmēšanas daudzveidība labi der analogās mūzikas producēšanas pasaules ierīcēm, kurām nav izteikta iekšējā programmēšanas sistēma. Keystep Pro visu spēs savilkt personīgi saliktos kanālos un secībās ar inovatīvu interfeisu un kompaktu dizainu.

Arturia Keystep Pro

 

Visu nepieciešamo informāciju saņem sazinoties ar mums sekojošos kanālos:

FacebookInstagramCall usWhatsappE-Mail

Pateicamies par sapratni un sadarbību.

Privātuma PolitikaDodies uz veikalu

 

 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika