Elektron Atjaunina Produktu Klāstu! Elektron MKII

Elektron piedāvā trīs jaunus produktus – Octatrack MKII, Analog Four MKII un Analog Rytm MKII
To neviens negaidīja, bet iespējams tikai nojauta. Jo ja jau uz izķeršanu ejošais Digitakt ir ticis pie jauna ekrāna, pogām, kapēc gan Elektron neatjaunināt visu savu produktu klāstu!? Tagad vel gaidam MK2 versiju Analog Keys!
Elektron_Octatrack_MKII_Top

Octatrack MKII ir 8 celiņu uzstāšanās sampleris un sekvenceris, kas ir paredzēts gan koncertiem, gan studijas darbam. Šis ir lielisks centrālais aparatūras elements jebkurā salikumā pateicoties veikli izveidotajai iespēju kombinācijai – iebūvētie samplera celiņi, MIDI celiņi, audio input-i un output-i. Samplēšanas dzinējs spēj radikāli pārveidot jebkuru skaņu acu mirklī, pielietojot time strech un pitch shift funkcijas, kas darbojas momentāli (real time).

Kvalitatīvas izgaismotās pogas, augtas izšķirtspējas enkoderi un bezkontakta krosfeideris nodrošina uzticamu kontroli pat visprasīgākajos apstākļos. OLED ekrāna svaigais skats un vairāk pogu konkrētām darbībām sekmē uzlabotu un atvieglotu Octatrack MKII lietošanas pieredzi.
Elektron-Analog-Four-MKII-Top

Analog Four MKII ir četru balsu analogs tabletop sintezators. Sekvenceris sniedz pilnīgu piekļuvi visiem aktīvās skaņas aspektiem un četri CV/Gate output-i ļauj kontrolēt arī citu aparatūru. Analog Four MKII analogā shēma ir pārtaisīta tā, lai sniegtu tīru, dziļu un konkrētu basa spektru un izcilu analogo overdrive/distortion efektu. Pateicoties katras sintezātora balss atsevišķajai audio izejai, divām expression/CV ieejām un augstas joslas platuma Overbridge sistēmai, ir ļoti viegli integrēt Analog Four MKII ar citu aparatūru vai datoru. Visi šie aspekti un uzlabojumi padara darbu daudz ātrāku un efektīvāku. Viss Analog Four MKII kā kopums sniedz patiesi cildenu pieredzi.

Elektron-Analog-Rytm-MKII-TopAnalog Rytm MKII ir astoņu balsu analogā bungmašīna un sampleris. Analogā bungu sintēze ar digitālu samplu dzinēju un sekvenceri paver plašas ritmisko skaņu dizaina iespējas. Samplēšana ar Analog Rytm MKII ir ātra, bez īpašas piepūles un izcila, lai pielāgotu savu īpašo temrālo pienesumu ritmam. Spēlēšana ir ļoti ērta pateicoties lielajiem padiem, dāsnajam daudzums ar noteiktās funkcijas pogām un ātrajām uzstāšanās kontrolēm. Augstais joslas platums Overbridge sistēmai un divas expression/CV ieejas ārējai kontrolei pastiprina Analog Rytm MKII iespējas. Pateicoties alumīnija korpusam, izgaismotajām pogām, augstas izšķirtspējās enkoderiem un lielajam OLED ekrānam agregāta izskats un lietošana ir satriecoša. Kopumā Analog Rytm MKII pārstāv lielu lēcienu bītmeikinga instrumentu pasaulē.

Bet tas nav viss!

Ir atvērta iepriekšpārdošana! Limitēts skaits no pirmās partīcijas Octatrack MK2 būs pieejams jau augusta beigās! Pasteidzies un iegūsti pirmo MK2 modeli Baltijā!
Tāpat ir atvērta iepriekšpārdošana Analog Four MK2 un Rytm MK2
IKVIENS KAS VEIC ”PRE-ORDER”KĀDAM NO MK2 MODELIM, SAŅEM PAPILDUS 10% ATLAIDI!
Kapēc gan pasūtīt produktu iepriekš ?

Pavisam vienkārši! Elektron ražo savus produktus vairākos batch etapos, tas nozīmē, ka starp batchiem ir lielas pauzes, no 1-2 mēnešiem.
Patiess piemērs: Pasūtijām pirmo Digitakt martā, saņēmām to 1.Jūnijā.
Pēctam no 2 batch, ko pasūtijām Maijā, saņēmām produktu Jūlijā.
Tagad visi Digitakt ir izpārdoti un nākamais batch pieejams distributoriem augusta beigās!

Lemjiet paši un tiekamies veikalā!
V.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika