Gaismas pedālis no Gamechanger Audio.

Jaunākais Gamechanger Audio sasniegums jau pieejams tirdzniecībā @ T Studio!

Light Pedal ir Optical spring efekta pedālis, kurš iepazīstina ar tādiem jauniem, nedzirdētiem jēdzieniem kā, optical spring tremolo, optical reverb modulation, feedback un optical harmonic shimmer.

Pēc tam, kad kompānija pirmo reizi prezentēja Light Pedal NAMM 2020 konferencē, efektu pedāļa koncepta izstrāde tika turpināta veselu gadu, līdz mūsu viedoklim tika nodots nu jau perfekti noslīpēts produkts. Pirmās 1000 vienības ir piegādātas tiem, kuri 2020.gada februārī finansiāli atbalstīja Light Pedal  pre-order kampaņu, bet efektu pedālis nu jau arī pieejams plašākai publikai.

Projekta galvenais izstrādātājs ir Gamechanger Audio jaunākais izstrādātājs, inženieris Teodors Kerimovs. Video intervija ar Teodoru pieejama video formātā. Šajā video Teodors dalās pieredzē par Light Pedal izstrādi no pirmās dienas koncepta un pirmajiem eksperimentiem līdz nu jau gatavam produktam.

Noskaties interviju ar Teodoru šeit:  

Optical Spring Reverb sistēma

Apskati Ligh Pedal piedāvājumu šeit! (T Studio īpašā cena tikai 289 naudiņas.)

GameChanger Audio Light Pedal

Light Pedal ir pasaulē pirmā analogā optical spring reverba sistēma, kura lieto infra sarkanās optikas sensorus. Šī sistēma paredzēta, lai spētu reģistrēt pilnu spring reverba  tebrālo un harmonisko amplitūdu. Light Pedal sevī apvieno klasiskā spring reverba labākās īpašības papildus sniedzot inovatīvu optiskā sensora sistēmu ar ļotis pēcīgu efektu sekciju. Šī kombinācija paver jaunas, kreatīvas durvis neskaitāmām reverba textūru un skaņu iespējām.

Light Pedal from Gamechanger Audio

Light Pedal ģeniālā ideja ir tajā lietotais super sensitīvais optiskais sensors, kurš iedarbojas uz atsperes (Spring) konkrētiem punktiem. Skaņai ceļojot caur atsperi, optiskais sensors reģistrē sīkas kustības uz atsperes virsmas. Šī metode ļauj reģistrēt daudz plašāku frekvenču apmlitūdu, augštoņus un tekstūras, kuras pretējā gadījumā tiktu pazaudētas mehāniskās reverberācijas procesā. Tāpat optiskā sistēma “paver durvis” spring reverba pavisam jaunai efektu ķēdei: tremolo, modulation, feedback, and added harmonics. Viss šis kopā rezultējas plašā reverba efektu ķēdē sākot no klasiskas līdz eksperimentāla, nedzirdētai skaņu maģijai.

Light Pedal lietotāja interfeis paplašina iespēju robežas vēl tālāk. Ekstendotā signāla miksa sekcija dod iespēju ļoti precīzam balansam starp dry, classic reverb toņiem un jauno optisko reverba signālu. Spēja izmantot dažādus efektus un kontrolēt tos ar spēlēšanas dinamiku vai ekspresijas pedāli padara šo pedāli par modernu un advancētu instrumentu skaņas izpētei.

Uzzini vairāk par Light Pedal kontroli un tehnisko specifikāciju:

LIGHT Pedal first product video: 

© 2021 Gamechanger | Audio

 

Visu nepieciešamo informāciju saņem sazinoties ar mums sekojošos kanālos:

FacebookInstagramCall usWhatsappE-Mail

Pateicamies par sapratni un sadarbību.

Privātuma PolitikaDodies uz veikalu

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika