Iepazīsti tuvāk industrijas līderi sE Electronics X1S

Kas ir X1S un kapēc industrijas līderi izvēlas to ?

Agrāk šajā gadā mēs jūs iepazīstinājām ar X1 S – uzlabotu versiju vienam no mūsu vislabāk pārdotajiem mikrafoniem. Oriģinālais X1 un jaunais X1 S izskatās ļoti līdzīgi no ārpuses bet kas šo mikrafonu padara īpašu, un kāpēc mēs izlēmām to padarīt vēl labāku?

I. Īpašības

Sākotnēji X1 bija viens zemās frekvences filtrs (pie 200 Hz) un viena vājinājuma vieta (-10 dB). Lai arī ar šīm īpašībām būtu pietiekami lai mikrafons būtu konkurētspējīgs mēs izdomājām šīs īpašības dubultot.

Jaunajam X1 S tagad ir divi zemās frekvences filtri ar rūpīgi izvēlētu 80Hz un 160Hz frekvenci, kas ievērojami palielina to tonizēšanas spējas un noderību dažādām balsīm un instrumentiem. Ar šīm pasīvā filtra opcijām jūs tagad varat samazināt nevēlamu zemo frekvenci ar lielāku precizitāti nekā iepriekš.

X1 S ir arī divi vājināšanas opcijas -10dB un -20dB. Tas nodrošina dinamiskā diapazona un SPL apstrādes palielināšanos, ņemot maksimālo SPL no 135dB (ar oriģinālo X1) līdz patiesi masīvajam 160 dB – vairāk nekā pietiekami, lai apstrādātu visskaļākos misiņa instrumentus vai perkusijas nepārslogojot jūsu mikrofona preampu vai interfeisu. Tas nozīmē daudz mazāk kropļojumu un daudz vairāk kvalitatīvas skaņas.

 

II. Elektonika un specifikācija

Papildus paaugstinātajai SPL apstrādei un dinamiskajam diapazonam (151dB!), Ar X1 S mēs ļoti rūpīgi uzlabojām A klases elektronisko dizainu ar atjauninātajām sastāvdaļām un uzlabotiem PCB izkārtojumiem. Šī pārveidošana noveda pie 7 dB samazināta paštrokšņa un attiecīgi palielinātas signāla / trokšņa attiecības.

Ko tas nozīmē? Kopumā 7dB samazinājumu var uzskatīt par amplitūdas “samazināšanu” uz pusi. Tātad būtībā mēs samazinām troksni uz PUSI – uz jau TĀ klusa mikrofona.

 

Papildus tam mēs arī paaugstinājām mikrofona jutību no 25,12 mV / Pa līdz 30 mV / Pa. Tas nozīmē, ka jūs varat ierakstīt pat klusākus avotus (telpu skaņu, delikātus instrumentus, čukstus) bez trokšņa, un jūsu pārējām iekārtām nav jāstrādā papildus, lai līmeņi sasniegtu izmantojamu diapazonu – īpaši svarīgi tas ir ar lētākiem mikrafona premapiem un interfeisiem.

 

III. Ar Rokām Radīta Kapsula

Izņemot faktu, ka kapsulas gredzens tagad ir pabeigts “sE sarkanā krāsā”, mēs neko vairāk nemainījām.

Kāpēc? Jo kapsulā nekas nebija jāmaina. Ikviens mīlēja oriģinālās skaņas, tad kāpēc mainīt labu lietu? Tā joprojām ir tāda pati roku izstrādāta, ar rokām noregulēta kondensatora kapsula, ko ražojuši kvalificēti speciālisti mūsu pašu rūpnīcā.

Vienīgais, ko mēs uzlabojām, ir mūsu ražošanas kvalitāte. Tas nozīmē, ka, iegādājoties divus X1 S mikrofonus, viņi skanēs viens pret otru vēl precīzāk kā iepriekš – lieliski piemēroti stereo un citu multi-mikrafonu ierakstīšanas veidiem.

IV. Krāsojums

x1s-engraving.jpg

Lai gan X1 S ārējais izskats ir līdzīgs savam priekšgājējam, kad jūs turat vienu rokā, jūs varat uzreiz just atšķirību. Premium krāsu pārklājums ir vienmērīgāks un ilgstošāks, sērijas numurs ir lāzergravēts, XLR savienotājs ir zeltīts ilgmūžībai, slēdži ir izturīgāki un mikrafons vienkārši jūtas dārgāks.

Visas šīs mazās izmaiņas pašas par sevi var šķist ne pārāk būtiskas, bet tās veido labāku izjūtu, labāk skanošu un ilgstošu produktu. Un tas ir mūsu mērķis.

 V. Komplekti

Komplektus mēs saglabājām tādus kādi viņi vienmēr ir bijuši izņemot visus jaunumus kuri ir ar X1 S mikrafonu.

 

Studio Bundle ir bijis viens no mūsu vislabāk pārdotajiem produktiem ilgu laiku un pamatota iemesla dēļ. Izmantojot X1 S, Reflexion Filter® X, izolācijas komplektu (shockmount + pop filtru) un 3 metru XLR kabeli, tam ir viss, kas nepieciešams, lai vienkārši pieslēgtu jūsu interfeisu un sasniegtu “ierakstu” ar pārsteidzoši skaidru, dabisku vokālu (un vairāk).

Un tiem, kam jau ir Reflexion Filter®, mēs izveidojam Vocal Pack – X1 S, izolācijas paku un XLR kabeli. Gatavs un paveikts.

The X1 S Studio Bundle.

The X1 S Vocal Pack.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika