Kā pareizi uzstādīt DJ seta tiešraidi?

Pēdējāo divu mēnešu laikā pasaulē ir ievērojami palielinājies dīdžeju setu daudzumas tiešsaitē kā arī dīdžeju setu tiešraižu skaits!

Klubi visā pasaulē aizver durvis un mākslinieki paliek mājās, daudzi ir apņēmušies dalīties savās radošajās izpausmēs, izmantojot tiešraidi.
Pirms ienirt DJ seta tiešraidē, pārliecinieties, vai esai izvēlējies vislabāko aparatūru un programmatūru tās raidīšanai!

Šodien izstāstīsim kādas platformas, programmatūras un ierīces tiešraidei ir vispiemērotākās kvalitatīva audio, video ierakstam!
Neaizmirstam arī, ka šajā lietā ļoti liela loma ir labam un ātram interneta savienojumam.

Iepazīstieties ar savu jauno labāko draugu: OBS studija !!!

Nē, nopietni.
Pirmkārt, lejupielādējiet OBS vai Open Broadcaster programmatūru vēlamajā tiešraides ierīcē (iespējams, jālieto klēpjdators – vairāk par to vēlāk).
Tā ir bezmaksas, atvērtā pirmkoda programma, kas paredzēta greiferiem operētājsistēmai Windows, mac un pat Linux. Šis ir jūsu tiešais straumēšanas rīks – tas piedāvā augstas kvalitātes reāllaika video un audio straumēšanu. Šeit varat iestatīt un pārbaudīt savu audio un video, pirms to virzāt uz jūsu izvēlēto platformu, un tas ļauj vienmērīgi darboties bez nepieciešamības straumēt tieši uz platformu. Cik tas ir vērts, to sponsorē arī daži straumēšanas giganti – Twitch un Facebook -, kuri ir atbalstījuši OBS izaugsmi un skaidri redz, ka ir vērts to izmantot. Tālāk ir sniegta īsa informācija par OBS iestatīšanu. Mēs faktiski ieguvām populāru straumēšanas Twitch DJ Cutman, lai izveidotu pilnīgu video ceļvedi, kā sākt izmantot OBS un Twitch, lai straumētu DJ komplektus – un tas viss joprojām attiecas: Kur straumēt + autortiesību jautājumi Šī ir viena no lielākajām lietām, ko cilvēki katru dienu jautā DJTT: uz kādas platformas man vajadzētu straumēt DJ komplektus? Šis ir īss pārskats – atcerieties, ka šajā pasaulē lietas visu laiku mainās. Twitch.tv: Droši vien viens no populārākajiem straumēšanas tīkliem. Neticami konsekventi, izmēģināti un pārbaudīti ar neizskaitāmām videospēļu straumēm, kas ir izrādījušās noderīgas vairākām lietām nekā tikai spēlēm. Esmu redzējis, ka diezgan daudz mākslinieku izmanto Facebook Live kā sākotnēju platformu, lai novirzītu savus draugus uz savu Twitch nepārtrauktai straumei (vairāk par to zemāk) – lielisku piltuvi, lai piesaistītu vairāk draugu, kuriem šī platforma nav pazīstama, lai to izmēģinātu. . Turklāt reģistrēšanās ir ātra un bezmaksas, ja vēl neesat to izdarījis. Instagram: uzticama, konsekventa straumēšana – bet tikai no lietotnēm (iOS un Android), darbvirsmu straumēšana nav viegli pieejama (sk. “Straumēšana uz Instagram” zemāk). Pēc tam var tikt noņemtas autortiesības. Video paliek jūsu stāstā 24 stundas pēc straumēšanas. Šeit parasti dzīvo daudz cilvēku, un tiešraides parādās visu stāstu saraksta sākumā. Dažiem lieliem dīdžejiem šajā nedēļas nogalē vietnē Instagram ir bijis 100 000 cilvēku vairāk.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika