MusikMesse 2016: 2.Daļa – Funktion One, Universal Audio, Dynaudio, Reloop

Šogad no 7. līdz 10. Aprīlim T Studio sniegs Jums intervijas, apskatus un komentārus par jaunāko DJ, producēšanas, apskaņošanas un apstrādes tehnikas un programmatūras jaunumiem. Seko līdzi mums Facebook, Youtube un Instagram kontos: Tstudiolv
36. starptautiskā mūzikas instrumentu, mūzikas producēšanas un biznesa sakaru izstāde ir klāt! Musikmesse, kā jau ik gadu norisināsies Frankfurtes izstāžu kompleksā Messe.
Aizvadītā gada Musikmesse uzņēma 1329 izstādes d alībnieku no 51 valstīm un 65,355 uzņēmējus un profesionālos apmeklētājus no 119 valstīm. Izstādes platība 95,000 m2.

Funktion One FF6.2L

Funktion One vārdu salikums lielākajai daļai asociējās ar augstākās klases skaņas sistēmām, bet šogad FO spēris soli tuvāk industrijai un piedāvā augstākās raudzes dj mikseri: FF6.2L
Funktion One sadarbojās ar Formula One un šī nav pirmā šī brendu satikšanās, jo pirmstam jau izlaisti FF4000 un FF6000 mikseri.
Tstudio_Formula_Sound_FF6_2_L_3
FF6.2L mikserim ir smalki metāla knobi, precīzākai un ne tik asām kustībām. 4!! EQ potenciometri: Low, Low-mid, Mid-high, High ar 100% -0db iespēju.
Tstudio_Formula_Sound_FF6_2_L_2
Izņemot High-pass un low-pass filtrus šim mikserim nav citu ebūvēto effektu, bet jāpiebilst vīri vai dāmas, kas stāsies aiz šī miksera nelieto robot/flanger un citus ierastos flagmaņa DJM effektus. Visdrīzāk pie šī miksera slēgsies klāt ar platēm vai live stup’u.
Cena aptuveni 4000 Euro un pieejams jau šobrīd.
Vairāk info: Formula Sound FF6.2L

Universal Audio Apollo Twin USB Duo

Līdz šim augstākās klases UA produkti darbam bija pieejami tikai Apple produkcijas lietotājiem. Laiki mainās un arī Windows lietotāji varēs lietot izcilos UA produktus gan hardware, gan software segmentā.
Tstudio_Apollo_Twin_USB_TopBūtiskākā specifikācijas daļa:

Augstākās klases 24bit/96kHz audio konvertātors ar izcili zemiem THD līmeņiem.
USB 3 priekš Windows lietotājiem.
Iekļauta ”Realtime Analog Classics” pluginu paka.

Tstudio sniedz iepazīšanās cenu Universal Audio Apollo Twin USB Duo
Ieskaties!

Dynaudio LYD

Dāņu uzņēmums ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi Dynaudio laids klajā ilgi gaidīto studijas monitoru sēriju LYD. Jāteic manā īpašumā ir 100% patiesa ziņa, ka šos Dynaudio korpusus ražo Latvijā. Bet ne par to ir šis stāsts.
DynaudioPRO-LYD_Tstudio
Dynaudio LYD sērijā ir 3 modeļi ar 5” , 7” un 8 collu lieliem skaļruņiem. Pīkstulis (28mm) visām skandām ir vienāds un kurš uzražo līdz pat 50w lielu jaudu.

Produkts būs pieejams Jūnija sākumā arī Tstudio klientiem. Seko līdzi informācijai 🙂
LYD 5 – 999 Euro (pāra cena)
LYD 7 – 1199 Euro (pāra cena)
Lyd 8 – 1399 Euro (pāra cena)
Vairāk informācijas un katra modeļa tehniskā specifikācija:
Dynaudio LYD

Reloop RP-7000 Gold Edition

Reloop svinot savu 20 gadskārtu, klajā nāk ar limitētu 7000 sērijas plašu atskaņotāju.
Uzmanību tikai 1000 vienību visā pasaulē tiks uzražoti šo atskaņotāju. Tātad 500 dj vai mājas vinila klausītāji varēs tikt pie komplekta!
Reloop-RP-7000-GLD_PP7000 sērijas atskaņotājam ir tiešā piedziņa (direct drive), 3 griešanās atrumi: 33 (1/3), 45 un 78 RPM, Piutch iespēja: +/-8%, +/-16%, +/-50%, kājas atsvars regulējams no: 1600 – 4500 g/cm,
Elektroniskā bremze ar 0,2-6sek lielu amplitūdu un citām ļoti augstām tehniskām niansēm.

Cena super zema par šo limitēto sēriju! Tikai 549.00 Euro.
Produkts vel nav izvietots mūsu mājaslapā, jo gaidām ziņu no Reloop par pieejamību.
Ja vēlies savā īpašumā iegūt šo atskaņotāju, droši uzraksti man: [email protected]

Dažādi video review un bildes no aizvadītās Musikmesses 2016 apskatāmi:
Instagram – TStudiolv

Facebook – TStudiolv

Atstāj savu viedokli komentāru sadaļā, mums tas ļoti noderēs!

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika