NAMM 2016 Aktualitātes /1.daļa/

Šī gada NAMM 2016 aktualitātes studijas un dj aprīkojuma segmentā regulāri lasi T Studio blogā! Uzzini par tiem pirmais un piedalies diskusijās!

Ik gadu notiek divi Pasaules lielākie par un ap mūzikas industriju saistoši šovi, lielas tikšanās un gaidītākās prezentācijas , vienā vārdā izstāde. NAMM ir izstāde, kas norisinās ASV, Kalifornijas štatā. Šogad no 21.janvāra līdz 24.janvārim un tiek uzskatīta par Pasaules lielāko izstādi, aiz sevis atstājot Musik Messe, kas ik gadu norisinās Vācijā, Frankfurtē.

Nord Piano 3

Pirms nedēļas tika nopublicēts ļoti īss un tumšs tīzeris par gaidāmo jaunumu no Nord. Šī diena ir klāt ar jaunu , uzlabotu 88 taustiņu kontrolieri/klavierēm.nord-piano-3-970-80
Uzlabotais Piano 3 sevī ietver ”Virtual Hammer Action Technology’‘ , kas uzlabo modulēt real-feel sajūtu, itkā Tu spēlētu uz Steinway flīģeļa, par 100+K.
Bet ielas cena Piano 3 gaidāma noteikti virs 2500 Eur, bet nepārsniedzot 3000 Eur slieksni.
Kas , manuprāt, ir ļoti pieejami, ja salīdzina grand klases piano modulācijas.
Vairāk par produktu Nord mājaslapā.

Korg nanoSeries Studio

Ja runa iet par modulācijām, citiem vārdiem sakot, iespējām un variācijām, tad jaunais, jau trešās paaudzes Korg nanoSeries kontrolieris spēj to paveikt burvīgi.
2008.gadā tika prezentēti pirmās ģenerācijas nanoSeries kontrolieri: Key, Pad un Kontrol, ar 3 ģenerāciju, šie 3 gadžeti apvienoti divās ļoti advancētās sērijās.
Korg nanoKey Studio aprīkots ar 25 taustiņiem, kas spēj nolasīt ne tikai tavu slodzi uz tiem, bet arī rāda tev priekšā, kurus taustiņus tev jāspiež, lai paliktu pareizajā mood’ā aka Scale.
Bez taustiņiem, ir arī 8 programējami knobi un 8 padi , kā arī no Korg Kaoss Pad aizgūtais X/Y pads priekš effektiem.
nanoseries-studio-970-80
Kā daudzi izteikušies forumos, nanoKey paredzēts studijā vai pārbraucienos, savukārt nanoKontrol priekš šoviem uz skatuves, jo nanoKontrol ir 8 knobi, 8 faderi, palaišanas pogas un pat jog-wheels.
Izvēle ir tikai tavā ziņā, jo abi produkti pieejami par vienādu cenu: 149.00 Eur u pieejami būs Aprīļa beigās.
Vairāk info Korg mājaslapā.

Velviens, bet ne pēdējais jaunums no Korg:

Korg Minilogue

Pieejama cena un ekselentas iespējas, no analoga polysinta. Jautāsi kapēc tāds hype’s sacelts par šo modeli ? Kaut Korg katru gadu izlaiž jaunus modeļus gan ar sintezātoriem, gan kontrolieriem, analogs polifoniskais sintiņš nav izlaists kopš 1985.gada, kad tika uzražots Korg Poly-800MK2
Jā, Arp Odyssey ir 2 skaņu balsis, bet Volca Keys 3, savukārt Minilogue ir 4 skaņu/balsu analogais polifoniskais sintezātors.
korg-minilogue-top-1200-80
2mm biezs vai plāns, to izlem pats, alumīnijs, īsts koks aizmugurē, iebūvēts OLED displejs, kurš atspoguļo viļņa modulāciju, iebūvēts sekvenceris, delay effekts, side chains,  kā arī atsperes feideris , kas ir pitch un modulation slaidera vietā un ne tikai aizsedz 2 darbības, bet gan veselas 29, ko tu pats vari izvēlēties uz savu galvu.
Ko vel piebilst ?
Aizverieties un savāciet manu naudu!
Runājot par cenu, zem 600.00 Eur un gaidāms tirgū jau pēc 2 mēnešiem.
Vairāk par produktu Korg mājaslapā.

Pioneer CDJ-2000NX2

Industrijas karognesējs CDJ-2000NXS piedzīvojis lielus atjauninājumus un ir tapusi NXS2 versija.
Kas tad ir uzlabots un kas nācis klāt, tā jau visadvancētākajam pleijerim ?
Noteikti ir vērts pieminēt 2 grupas ar Hot Cue, līdz šim tie bija tikai 3 hot cue punkti, bet atgad jau 8!
Protams, uzlabots 7” tačskrīns ekrāns un pievienota QWERTY klaviatūra, kā arī lietpratēji min, ka šis ir līdz šim dzidrākais un precīzākais ekrāns līdz šim.
cdj-2000nxs2-angle
Fractional Quantize, jeb iespēja iestatīt kvantizēšanas precizitāti, jeb soļus: 1/8, 1/4, 1/2.
Velviens, bet ne pēdējais papildinājums, kas manuprāt ir super vajadzīgs ir iebūvētā skaņas karte! Jā, pleijerim! 96 kHz/ 24 bit. Ja runa iet par skaņas kvalitātes izeju, tad noteikti nepieciešams kvalitatīvs materiāls un tā sakarā CDJ-2000NXS2 atbalsta FLAC un ALAC kodekus – hell yeah!
Cena 2299 Eur un produkts pieejams veikalos jau februāra beigās.
Detalizētāk par jaunumiem atradīsi Pioneer mājaslapā.

Pioneer DJM-900NXS2

Jaunumi ir daudz un dažādi, bet kā pirmo vēlētos minēt MASTER GAIN INDEKĀCIJU! Beidzot, beidzot tas ir kaut cik uzlabots, t.i. kad Tu esi izdzēris 3 long-island un vel čoms pa kluso tavam kokteilim pielicis 1/2 no sava mdma, tad Tu vienozīmīgi atlikušo sava seta daļu mauksi pa sarkanajiemtad lūk Pioneer spēris soli pretim, lai tas nenotiktu ir jauna mirgojoša daļa ”CLIP” lai tu saprastu, ka dod vaļā jau distortion un sasniedz pīķi.
Tad , protams, ir uzlaboti feideri un to jūtība. Daudzi meistari ziņoja, ka kanālu feiderim curve ir par asu, ka tā tam nevajadzētu būt. Ir uzlabota skaņas karte, barošanas bloks un balanss starp dzidrumu un mīkstumu skaņas izejā.
djm-900nxs2-angle
Tagad ir iespēja BEAT FX ne tikai aktivizēt uz taviem 100, 116 vai 125 sitieniem minūtē, bet gan uz 14 jaunām variācijām.
Mazliet izmainīti 6 krāsu effekti kreisajā sadaļā, bet kā lielu plusu var minēt no RMX-1000 un DJM-2000 aizgūto frekfences effektus, jeb ieslēdz sev vēlamo effektu uz konkrēti nodalītu eq sadaļu.
Neatkarīga Send/Return ieeja – malači! Pieslēdz iPhone vai iPad ar sev tuvo aplikāciju un atdzīvini savu setu!
Vairāk par produktu Pioneer lapā.

Keith McMillen K-Mix

NAMM 2015 tika prezentēts, bet tikai šogad ir pieejams unikālais K-Mix. Kontrolieris, audio interfeiss (8in/10 out) kurš spēj strādāt uz jebkura DAW ir produkts, ko noteikti var izmantot gan studijā, gan uz skatuves. 4 kanālu feideri, 4- 360 grādu pogas, 17 funkciju pogas, 48V barošana un tā tālāk..whitebg_rightsideforward_02_KMix_72dpi_011216
Inovatīviem producentiem/dj’iem šis produkts liks acīm iemirdzēties vel spožāk.
Cena ap 600.00 Eur un pieejamība,kā jau minēju iespējama jau tagad.
Vairāk par produktu Keith McMillen mājaslapā.

TStudio blogā regulāri lasi par šī gada NAMM 2016 aktualitātēm un piedalies diskusijā ar industrijas kolēģiem komentāru sadaļā.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika