Noklausies Baldones Waterfest Beatbattles uzvarētēja Chris Cherry skaņdarbu

31.Jūlijā Baldones Waterfest festivāla laikā norisinājās Baldones Waterfest Beat Battles producentu fināls, kurā 10 producenti atspoguļoja savu fināla kompozīciju festivāla apmeklētājiem un cīnijās par galveno balvu 400.00 Euro vērtībā, ko nodrošināja vadošais studijas & dj aprīkojuma veikals T Studio.

Uzvarētāja Chris Cherry skaņdarbs:


Pirmajā kārtā dalībniekiem tika sniegta skaņu mape ar dažādu stilu un nokrāsu skaņām, no kurām bija jāizveido skaņdarbs līdz 2.5 minūšu garumam.

No vairāk nekā 20 pieteikumiem žūrija izvēlējās 10 sekmīgākos, interesentākos un kvalitatīvākos pieteikumus un deva iespēju mēroties spēkiem finālā, kur producentiem tika sniegta savukārt mazāk apjomīga skaņu mape no kuras bija jāizveido pilns skaņdarbs, dziesma.
10 finālistu skaņdarbi:

Finālā piedalijās sekojoši producenti: Alex Foxz, Chris Vader, Gustavs Strazdiņš, Chris Cherry, Risorious, More Than Silence, Space, Out Of Stock, Dave Mass,

Tika pārstāvēti ļoti dažādi skaņdarbu stili, kā Electronica, Future Garage, House un Trap.

Pēc žūrijas vērtējuma par Baldones Waterfest Beatbattles uzvarētāju kļuva producents un dj’s Chris Cherry, jeb Kristaps Spanovskis, kas savu skaņdarbu bija veidojis hip-hop stilā, bet pieturoties pie mūsdienīga tempa maiņas un dažādām tēmu variācijām.

Video no aizvadītā pasākuma vari apskatīt šeit

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika