Produced in Latvia /January/

Atbalstot jaunos, jau zināmos un talantīgos bīt-beikerus un bīt-meikerus, cilpotājus, vienā vārdā producentus,  ikmēnesi Latvijā producētu skaņdarbu apskats, tieši tavām neapslēptajām iegribām.
Top10 must-listen treki Latvijā Janvārī:

Neskatoties uz plašām, grandiozam un daudzveidīgām Jaunā gada svinībām mūsējie ir pacentušies izdot jaunu materiālu,  tikpat kolorīts kā sagaidīšanas brīdis ir arī šī mēneša sastrādātais!
House, Drum’n’Bass, Future Garage, Ambient tik daudzveidīgs materiāls baudāms šoreiz:

Chris Cherry kaut atrodoties otrpus zemeslodei spēj noturēt šo patīkamo feeling’u, kas pārņem klausoties šo 4×4 klasisko house ritmu. Sagraizīts vokāls, dažāda rakstura klavieres un pa virsu kāds bit-crush elements. Treku iespējams lejupielādēt bez maksas un nospēlēt tuvākajā lokālajā bunkurā t.i. pat restorānā.

Jauns un nopietns pieteikums Future Garage stilā no Latvijas! Iepazīstieties McAlvis  ! Kāds man prieks sejā parādās, kad dzirdu kvalitatīvu future-garage un kur nu vel, ja to veidojis puisis no Latvijas!
Klasiskie pad’i, dziļš wobble cut-off synths un dziļie delay+reverb vokāli. Must-listen = must-support!

Es tiešām sajūtu 4 spēlētāju skaitu /mavi, x3no, dev, sk/ = Mirror Network! Pagriezu skaļāk, piecēlos kājās un atcerējos tos laikus, kad vel nepilngadīgs iekļuvu kādā no Rīgas underground pagrabiem, kur skanēja tieši šāds dnb. Kas par enerģiju!

Howling Owl ir duets ar Evijas Vēberes un Lav Kovac mijiedarbību, kur visa ikdienas dzīve tiek novirzīta mūzikā. Fascinējoši unikāls vokāls un mūsdienīgi avangārda kompozīcija tiek iestrādāda ikvienā skaņdarbā.

Game Boy faniem velviens 8bit monstrs no Kodek! Iekļauts Dirty Deal Audio kompilācijā un noteikti nevienu vien aizlidinās tālu prom no realitātes!

Šajā pašā kompilācija mani uzrunāja velviens skaņdarbs , nejau tāpēc, ka Oriola 701 arī ir 4 vīru spēks, bet gan tā tīkamā mood’a, kas iestrādāts šajā 4×4 ritmā. Arp’i, apredžieitori un daži vokālie snipetti. Novērtē arī Tu.


Paldies, tev izdevās! Kvix Janvāra viducī izlaidis Black Hole Ep, kur sastopami visdažādāko stilu celiņi. Mani uzrunāja šis fu*** ar non-stop full-filled sinta modulāciju un dzīvajām bungām.

https://soundcloud.com/kvixofficial/mind-fucker?in=tstudiolv/sets/produced-in-latvia-january

Latvijas elektroniskās mūzikas industrijas tēvocis, pamatlicējs un aktīvākais atbalstītājs Bogdans Tarans sadarbojoties ar Max Lomov izdevis ”Raw Meat” EP zem Amber Muse Rec.
Šī ir kvalitatīva un saturīga mērcīte , kas noteikti ir iekļaujama kārtīgā house/techno setā.

https://soundcloud.com/taran-lomov/taran-lomov-medium-amber-muse?in=tstudiolv/sets/produced-in-latvia-january

Ar ko man asociējās Kaspar Kochker  vārds? Ar tiem laikiem, kad vel Esītis bija dzīvs un tieši viņš varēja nospēlēt 2h setu tikai ar saviem producētajiem skaņdarbiem un pie tam ne tikai nospēlēt, bet pacelt visu apmeklētāju vib’u uz 110%! Prieks, ka tiek strādāts pie jauna materiāla! Gaidīsim jaunumus, bet tikmēr 420 laiks…

https://soundcloud.com/kasparkochker/kaspar-kochker-420-cut?in=tstudiolv/sets/produced-in-latvia-january

Krists man pačukstēja, ka ir noslēgts iekšējais līgums, ka mēnesī ir jāuztaisa tas nozīmē arī jāpabeidz 1 treks. Līgumu tiesības viņš nepārkāpj, tikai no tā iegūst. 500 Will Sonic‘a groova sekotāji ir sasniegti un atbalstītājiem tiek sniegtas 2 bezmaksas lejupielādes. Klausies vienu no tām:

Vēlies atrādīties plašākai auditorijai ?

Stilam nav nozīmes, bet gan kvalitātei – ja tev ir ko mums un citiem parādīt, droši raksti: [email protected]
Vai seko T Studio Soundcloud lapai un sūti direct-mesidžu!
Ayoo!

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika