Produced In Latvia /June/

Atbalstot jaunos, jau zināmos un talantīgos bīt-beikerus un bīt-meikerus, cilpotājus, vienā vārdā producentus, kā arī sekmējot Latvijas elektroniskās mūzikas kultūru, ik mēnesi Latvijā veidotu skaņdarbu apskats ”Produced In Latvia”.

Mums jau iet daudz labāk, veikals ir iestrādājies un tiek slēgti aizvien jauni līgumi. Ražīgs mēnesis bijis arī Jūnijs. Jautājusi, kur tad Maija meneša apskats – tika veidots, bet diemžēl, manuprāt, nebija pietiekamu 10 labu treku, ko atspoguļot!  – strāda vēēēl!

Oriole un ”Sunset By Lake” ir grūva tīrradnis ar mainīgu ritmu un iekšējo atmosfēru. Var viegli pavilkties līdzi grūvam. Well done!

Heskk un velviens dnb lauztais masterpiece. Tāds runājošais synths visa treka garumā iepludinās tevi citā galaktikā.

Funky Breakout biedrs , viens no Baltijā zināmākajiem funk producentiem un dj’iem Dub:Ra izdod skaņdarbu pēc skaņdarba, nezaudējot izcilo smaržas buķeti. Šis veikums sadarbojoties ar producentu Arteo. Get me swing on!

Wow, wow, wow! McAlvis dodās pa savām karjeras kāpnēm vien augstāk! Parunājos ar Alvi un uzzināju ka drīzumā lielisks EP uz plaši atpazīstama Future Garage/Electronica leibla būs gaidāms. Kā gan nē, ja šādas kompozīcijas tiek veidotas!

Visbiežāk visi ”Produced In Latvia” skaņdarbi tiek atrasti meklējot un klausoties Jūs visus ikdienā un cenšoties ieiet tajā grūvā/vaibā. Martas Smilgas kompozīcijai uzdūros pavisam nejauši, bet varu teikt – tā aizķēra, iespējams tāpēc, ka šis ir tīrs live performance. Ir lietas, ko ar peli neieliksi pareizajā vietā.

https://soundcloud.com/marta_smilga/op-3c?in=tstudiolv/sets/produced-in-latvia-june

Unnicum spel.[You and I Cum] ir mans otrs pseido vārds, kur veidoju mūziku neatkarīgi no stila, bet gan pēc iekšējām emocijām. Tas var būt ambient, future nenosākamais kosmoss. Šoreiz draugs no Marupe Wake Park palūdza uztaisīt soundtracku Black Ice 2 ziemas wake video , kurā būtu iepīti Hip-Hop’a ritmi. Šis ir mans pirmais iegājiens.

Briest, ka garie meklējumi drīz rezultēsies skaistā lielā albūmā. Šis ir viens no demo ierakstiem by Starpliktuve. Kā viņš pats saka: ”Dejojamais treks” .Spriežiet paši, kur IV aiznes Jūs.

https://soundcloud.com/starpliktuve/iv-demo?in=tstudiolv/sets/produced-in-latvia-june

Aleksandrs also know as Sp.Ace un viņa ”Motyl” ir vienkārši burvīgi samplēts skaņdarbs no plates celiņiem – prieks, ka tiek strādāts arī vasarā :))

Electricano kārtējo reizi uzbūvējies lielisku māju aka house, kurā ir tin viss sākot ar stingriem pamatiem (basu), sienām (bītu) un viss interjers (detaļas, fx, vox) ir pareizajā vietā un laikā! Malacis!

https://soundcloud.com/electricano/electricano-driule-xl-ft-ilja-gun-coming-home-cut?in=tstudiolv/sets/produced-in-latvia-june

Jānis Strazdiņš zināms arī kā John Savage ne pirmo un noteikti arī ne pēdējo reizi atrādās ”Produced In Latvia” apskatos. Lielisks tonis uzņemts jaunai darba nedēļai! Iesaku!


Vēlies parādīt savu veikumu plašākai auditorijai ?

Stilam nav nozīmes, bet gan kvalitātei – ja tev ir ko mums un citiem atskaņot, droši raksti: [email protected]
Vai seko T Studio Soundcloud lapai un sūti direct-mesidžu!
Ayoo!

*Atspoguļojumam ir informatīva nozīme, pozīcija netiek vērtēta.

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika