Produced in Latvia /November/

Atbalstot jaunos, jau zināmos un talantīgos bīt-beikerus un bīt-meikerus, cilpotājus, vienā vārdā producentus,  ikmēnesi Latvijā producētu skaņdarbu apskats, tieši tavām neapslēptajām iegribām.
Top10 must-listen treki Latvijā Novembrī:

Noslēpumainais Murkytone, tumšas un noturīgas skaņas, veidotas ar Ableton Live Operator.
Tuvas paralēlas velku ar savu gaumi , kā arī mazliet atgādina Dullatron production , ko pats esmu bieži spēlējis savos Espander miksos , bet par to Jūs spriežiet paši:

Nākamais skaņdarbs veidots pirms 2 nedēļām un tas ir no lieliskā Lessfucc
Alberts veido dažādu stila bītus, šis tuvāks HH ritmiem.
Ar nepacietību gaidīsim jaunumus no šī artista.

Oriole ir Oriole – svaigs un gudrs bīts. Nekad nav gribējies patīt uz priekšu. Notur klausītāju līdz pēdējai sekundei. Pamēģini arī Tu:

”Once Again”  – nosaukums, jau atspoguļo Will Sonic paveikto darbu.
Klasiskas klavieres un ritmisks bass. Izbaudam!

Niklavzzzzz – Kurš nezina viņa bītus ? Viens no šī brīža zināmākajiem bītmeikeriem, sniedzis mums jaunu skaņdarbu. Toties vel bezmaksas lejupielādei! Niklāva papildus sniegumu LV mūzikas scēnā varam dzirdēt arī tikko iznākušajā Ozola ”Atpakaļ Nākotnē” albūmā.

Kaut izvietots Oktobra beigās, tomēr par šo vēlētos Jums atgādināt velreiz!
”Taviem Ceļiem” – by Shipsi, manuprāt, skaidri atspoguļo, ka LV talantu netrūkst. Ne tikai production, bet arī tonalitātes un iegājiens ir world-class. 

REZarin – augstas raudzes EDM/Big Room House producents uz doto mirkli gatavo EP uz Spinnin Records, tikmēr paspējis izlaist skaņdarbus uz leibliem: Supercomps, Incepto Deep, nemaz nerunājot, ka viņa treki spēlēti Don Diablo, Ferry Corsten radiošovos.

Mans 2015.gada atklājums Gustavs Strazdins – LATVIJA! Vai piekritīsi, ka skanējums ir fantastisks. Šim censonim novēlu lielus kalnus gāst!

Who da fuck is KVIX ? Bet man patīk! Ir iestrādāts pie detaļām, kopējais skanējums plūstošs!

Collab’s šeit no letiņa dirty TRZ, live drums, plūstošs un skanīgs.

 

Daudz, daudz tie bīti un lielākoties jau HH bītī, bet ļoti grūti bija atrast izliktus celiņus, kuri tiktu ražoti no 116 bpm un uz augšu. – sad face
Zini kādu, kurš tādu veido?
Varbūt pats taisi, ko jaunu, ko vēlies atspoguļot decembrī plašākai auditorijai ?
Droši raksti uz [email protected]
Vai seko T Studio Soundcloud lapai un sūti direct-mesidžu!
Ayoo!

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika