Ražots Latvijā – Plus Pedal no GameChanger Audio

PLUS Pedal ir unikāls sampleris/skaņas paildzinātājs (sustain) pedālis tepat no Latvijas!
Tagad tev būs iespēja radīt bagātīgas skaņas ainavas un ambientus padus acu mirklī.

Lai tiešām saprastu, uz ko šis pedālis ir spējīgs ir jāapskata pāris video, kurus varat redzēt rakstam apakšā. Īsumā izskaidrojot šī pedāļa funkciju, var teikt, ka GameChanger Audio ir radījis izcilu, viegli lietojamu pedāli, kas tver mazu skaņas daļiņu no ģitāras (vai jebkura cita instrumenta, kuru spēlē caur šo pedāli), noņem skaņas sākumu un pārvērš to nepārtrauktā skaņā, kurai pēc tam vari spēlēt pa virsu.

Ar PLUS Pedal konceptu GAMECHANGER AUDIO komanda iepazīstināja 2017 Winter NAMM konferencē un šis pedālis uzreiz ieguva lielu rezonanci izpildītāju un žurnālistu vidū, pateicoties pedāļa inovatīvajai būtībai, pārredzamajam dizainam un vieglajai pielietošanai.

Dzīvās skaņas ieraksts šo paildzinājuma funkciju padara ļoti organisku, līdz ar to tiks piefiksētas mazākās skaņas izmaiņas – vibrāto, ģitāras stiepieni (glissando) un virsskaņu īpatnības, kas veido izmantotā instrumenta tembru.

PLUS-PEDAL-GameChanger Audio
PLUS Pedal efektu cilpa un divas skaņas izejas paver iespējas vēl plašāk eksperimentēt ar skaņu – izlaist apstrādāto signālu caur papildus efektiem, pieslēgties pie diviem ģitāras pastiprinātājiem vienlaicīgi utt.

Šis efektu pedālis ļauj tev spēlēt pašam ar sevi, trenēties gammas pa virsu paildzinātajiem akordiem, veidot daudzkārtainas skaņas ainavas un pats par sevi ir pilnīgs jauns efekta veids.

PLUS Pedal tiek izsūtīts šomēnes. Pasūtīt to var oficiālajā mājas lapā: www.pluspedal.com

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika