SH-101 & TR-808 Tagad Arī “Roland” Boutique Formātā

Internacionālā noplūdē internetā jau pavēstīja par jaunumiem Boutique sērijā – klasiskā SH-101 sinezatora emulātoru, bet izrādās, ka tas nav vienīgais jaunums. Kompakta izmēra TR-808 versija ir ceļā,lai to novietotu blakus Boutique 909 emulātoram, kuru Roland palaida agrāk šajā gadā.

TR-08


TR-08 sola akurāti emulēt TR-808 izskatu, skaņu un sajūtu. Tas nav viss. Papildus tam ir jaunas iespējas – kompresors kick un snare kanāliem, 16 apakšsoļi katram sekvencera solim, kas dod iespēju veidot sarežģītākus fill-us un roll-us. Kā arī track-selectable trigers, lai kontrolētu citus instrumentus.

Partijas var tikt programētas step- vai real-time režīmos (režīmus var pārslēgt neapstādinot sekvenci), MIDI kontrole var tikt gan sūtīta, gan saņemta un aparāti atbalsta audio un MIDI caur USB.

Tagad, kad Roland piedāvā Boutique versijas abām ikoniskajām bungmašīnāt, mūziķi sastopas ar interesantu izvēli. Vari pirkt abas – gan TR-08, gan TR-09, bet atceries, ka TR-8 dod tev gan 808, gan 909 emulācijas vienā kastē (to var arī papildināt ar TR-707, TR-727 un TR-606 skaņām) un tas maksā mazāk nekā, ja pirktu abas bungmašīnas.

SH-01A

Atpakaļ pie SH-101 emulācijas – SH-01A. Šis būs pieejams sarkanā, zilā un pelēkā krāsā. Un tā pat kā ar TR-08 arī SH-01A izcili atveido orģināla izskatu, sajūtu un skaņu. ACB tehnoloģija sniedz SH orģinālā basa, līdu, noiza un FX skaņas, papildinot tās ar Unison, Chord un četru balsu polifonijas režīmiem, kas ļauj tev izpausties daudz plašāk par ieraksto monofonijas režīmu.

Uzlabojumi ir veikti sekvencerim. Tagad var saglabāt 64 paternus un ir arī arpedžiators. CV/Gate izejas ļauj tev kontrolēt modulāros sintezātorus un vecākus elektroniskos instrumentus. Ir dažādas sync iespējas (MIDI, MIDI caur USB, LFO clock un trigger ieeja) un vari saglabāt līdz 64 presetiem.

Kā visi pārējie Boutique aparāti arī TR-08 un SH-101A var tikt darbināts ar baterijām un tiem ir iebūvēts skaļrunis.

Pagaidām nav minēta oficiālā cena un izlaišanas datums, bet mēs paredzam, ka cena varētu būt ap 399€. Uzzini vairak par TR-08 un SH101A Roland mājas lapā.

Apskati arī nesen izlaisto Roland SE-02…

 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika