Jaunais Sonarworks SoundID Reference softs

Sonarworks SoundID Reference maksas atjauninājums.

Monitoru un austiņu kalibrācijas softs, kurš palīdzēs sasniegt precīzu studijas references skaņu.

Sonarworks ir profesionālās skaņu ierakstu nozares vadošais skaņas digitālās kalibrēšanas uzņēmums, kurš sadarbojas ar vairāk nekā 30 000 ierakstu studijām un kura tehnoloģijas izmanto un iesaka turpat 30 ar “Grammy” balvu apbalvoti skaņu inženieri.

la.lv

Kāpēc kalibrēt skaņas sistēmu?

Skaļruņu kalibrēšana ar SoundID Reference novērš nevēlamu skaņas krāsu un nodrošina precīzu studijas references skaņu visos skaļruņos un austiņās. Rezultātā jūs dzirdat katru detaļu visā frekvenču spektrā un varat uzticēties katram jūsu pieņemtajam miksa lēmumam.

Nepilnu 20 minūšu laikā nokalibrē savus esošos studijas monitorus ar kalibrācijas mikrofonu  un kalibrē esošās austiņas ar vairāk nekā 280 austiņu kalibrēšanas profiliem, kas jau ir iekļauti programmatūrā kā lietošanai gatavi preseti. Izmantojot konkrētu kalibrēšanas profilu, programmatūra nosaka, ka frekvences reakcijas mērķis ir pilnīgi plakans visās dzirdamajās frekvencēs, lai Tu varētu uzticēties, ka katrs mikss būs precīzs. Kā arī pielāgo jau esošos presetus, izmantojot jauno pielāgoto target funkciju.

Sonarworks SoundID Reference for Speakers & Headphones with Measurement Microphone

Izmantojot precīzu studijas references skaņu, vari:

Ja esi Sonarworks Reference 4 lietotājs, tad atjauninājumu vari veikt Sonarworks mājaslapā (atjauninājums ir maksas pakalpojums)

Kā veikt SoundID Reference set up:

Galvenās funkcijas:

Kas lācītim vēderā

Sistēmas prasības:

Apskati visu T Studio Sonarworks produkciju šeit!

 

Visu nepieciešamo informāciju saņem sazinoties ar mums sekojošos kanālos:

FacebookInstagramCall usWhatsappE-Mail

Pateicamies par sapratni un sadarbību.

Privātuma PolitikaDodies uz veikalu

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika