T Studio Sarunas, deKonstrukcijas un 420 Jam!

Tātad īsumā par aktuālo!

Vai Tu jau pamanīji, ka esam restartējuši savu Youtube kanālu?

Sauksim šo par jaunas sezonas sākumu. 

Viens no mūsu pirmajiem viesiem – Makree, jeb Mārtiņš Makreckis ir viens no zināmākajiem vārdiem Latvijas deju mūzikas pasaulē. Makree pie mums ierakstīja interviju un trīs deKonstrukcijas video, kuros stāsta par vairākiem sevis radītiem skaņdarbiem un to, kā tie tapuši. Viena no šīm dziesmām, Loud, tapusi sadarbībā ar apvienību Dvīnes.

 

Tāpat pie mums jau paspējuši ciemoties tādi zināmi dīdžeji un pasākumu organizatori kā Ksenia Kamikaza, Will Sonic, Trashy Kid, Ģirts Tautkums (CoCo Pludmales māja, Autentika) un citi.

420 JAM sesijas!

Liekas, ka 420 JAM Sesijas sīkāku paskaidrojumu neprasa. Te kopā sanāk tie, kuri nebaidās radīt mākslu no nulles un tieši to arī dara – rada mākslu no nulles!

Tev mums ir ko parādīt? Raksti mums uz [email protected] un visu sarunāsim. Pačukstēšu vien to, ka vari nākt ar savu tehniku vai izmantot jebko, ko redzi mūsu veikalā, kā arī Tev būs pieejami Vintage sintezatori no Synthlab, ja būsi pietiekami drosmīgs, lai tos izmantotu.

 

Gaidīsim tevi ciemos uz mūsu jauno veikalu – Firsa Sadovņikova 21!
Pateicamies par sapratni un sadarbību!

Privātuma PolitikaDodies uz veikalu

 

 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika