Universal Audio UAFX pedāļi ir klāt.

Universal Audio prezentē 3 svaigus UAFX pedāļus.

Kā mums gāja Universal Audio UAFX efektu pedāļu demo dienā?

Universal Audio, vadošais profesionālās audio ierakstu aparatūras un programmatūras ražotājs, ir priecīgs iepazistināt jūs ar “UAFX” — kompānijas pirmo pedāļu kolekciju, kura ar pilnu precizitāti un autentiskumu modulē klasiskās Reverb, Delay un Modulācijas shēmas.

Pēc vairāku gadu ilgas pētniecības radīti UAFX Golden ReverberatorStarlight Echo Station un Astra Modulation Machine pedāļi. Šo pedāļu divprocesoru arhitektūra nodrošina trīs atšķirīgas vintage skaņas, ar nevainojamu Universal Audio  dizainu un analogu kvalitāti.

Golden Reverberator

No blīviem 50 gadu studijas Plate reverbiem līdz 60 gadu ģitāru lampu pastiprinātāju Spring reverbiem un bezgalīgiem digitālo revrbu algoritmu brīnumiem. Golden Reverberator, skaists un lieliski uztaisīts pedālis, iekļauj sevī leģendāro reverbu skaņu dekādes: Spring 65Plate 140, un Hall 224, katru, ar tām raksturīgo unikālo modulāciju un vintāžas reverba textūru paleti.

Universal Audio UAFX Golden Reverberator Pedal

 

Starlight Echo Station

Balstoties uz Universal Audio dpadziļināto ekspertīzi analogajā emulācijā, Starlight Echo Station piedāvā vissmalkāk detalizētos Delay efektus, kuri tagad pieejami pedāļa formā.
Starlight Echo Station ir iekļauti trīs Delay tipi, pēdējio 60 gadu ikoniskāko ierīču emulācijas: Tape EP-IIIAnalog DMM, un Precision — katrs ar papildus iestātījumiem nebeidzamiem, iedvesmojošiem toņiem, tādiem kā lentes vecums, modulācija un preampa tonis.

Universal Audio UAFX Starlight Echo Station Delay Pedal

 

Astra Modulation Machine

Astra Modulation Machine ir ready to go skaņas darbastacija. No 70 gadu telpiskiem Studio Flanger toņiem līdz graudainam bucket-brigade Chorus efektam un salkanam opto tube tremolo. Astra piedāvā trīs perfekti emulētus modulāciju efektus. Chorus BrigadeFlanger DBLR, un Trem 65 — ar papildu Vibrato, Doubling, un citām funkcijām.

Universal Audio UAFX Astra Modulation Machine Pedal

IZMANTO KODU UAFX10 SAŅEM 10% ATLAIDI PĒRKOT KĀDU NO ŠIEM PEDĀĻIEM!

 

Gaidīsim tevi ciemos uz mūsu jauno veikalu – Firsa Sadovņikova 21!
Pateicamies par sapratni un sadarbību!

Privātuma PolitikaDodies uz veikalu

 

Zīmoli

Visi zīmoli

Tu pievienoji jaunu produktu grozā Skatīt grozu

Mums ir cepumi! Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat mūsu sīkdatņu lietošanai. Uzziniet vairāk par Sīkdatņu izmantošanas politika