PLAYdifferently: Model 1 – Nākamais klubu standarts ?

Andy Rigby-Jones sadarbojoties ar Richie Hawtin izveido 100% analogu DJ mikseri Model 1 no PLAYdifferently, kas ražots Apvienotajā Karalistē.

Ne tikai Hawtin’s piedalijās produkta tapšanā, bet arī atzītākie pasaules DJ, kā: Loco Dice, Dubfire, Chris Liebieng. Šobrīd produkts tiek prezentēts dažādos pasaules nostūros un tiek likts slodzē katru nedēļas nogali lielākajos festivālos un klubos.

Model 1 būtiski atšķirās no ierastajiem klubu mikseriem! Pirmā fīča, kas uzreiz krīt acīs ir 60mm live/studijas tipa mikseru feideri. Nav ierastā crossfeidera – kas visticamāk atgrūž visus scratch dj’us no Model 1 iegādes.  Jāatzīst, ka Andy’s ir Allen & Heath dizaineris un inženieris, tapēc lielas paralēlas varam vilkt ar kādu no Xone sērijas mikseriem.
Un Jā, Model 1 ražos augstāk minētais Allen & Heath, tikai ar PLAYdifferently vārdu.

PLAYdifferently MODEL 1 - back view

Main fīčas:

2 Stereo sendi – aizsūtīt signālu effektu pedālim, noregulēju filtru.
2 Stereo returni – saņemt signālu no pedāļa, noregulēt jūtīgumu, kanālu un sagriest EQ.
60mm feideri Studijas pults feideri
Sculpt EQ – Sculpt ir pus-parametriskais ekvalaizeris. 70Hz-7kHz freq range un -20dB līdz +8dB gain. aka izcel vai paslēp konkrētās frekvences.
Contour filters – LPF un HPF neko neizceļ, bet gan noslāpē atzīmētās frekvences.
Two Cues – A un B CUE priekš B2B prohektiem vai nepārtrauktam DJ setu maiņai. Katrs DJ’s var klausītos savus kanālus individuāli.
Master EQ – 3 band master EQ – var skaisti paspēlēties starp filtriem un master EQ, rezultātā iegūstot effektu.
Analog Overdrive – katram kanālam ir drive knob’s, ar kā palīdzību varam sabiezēt signāla jaudu.


Cena iespaidīga – ap 3000.00 Euro, bet nē Tu nevari jau iegādāties produktu no T Studio, jo produkts nav palaists masveida ražošanā.

Brands

All Brands

You have added a new product to the cart See cart

We use cookies! By browsing this website you agree our use of cookies to improve your experience. Read more here: Website priviacy policy